EXCLUSIV Fostul consilier al primarului, Alexandru Chirilă, sfătuitorul lui Titu Bojin la...

EXCLUSIV Fostul consilier al primarului, Alexandru Chirilă, sfătuitorul lui Titu Bojin la CJT. Cum îl laudă noul șef

2
DISTRIBUIȚI

chirila-robu-1

Mişcare demnă de scenariul unui film la Timişoara, unde fostul consilier personal al primarului Nicolae Robu, Alexandru Chirilă, a decis să devină sfătuitorul şefului Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. Chirilă a demisionat în urmă cu mai bine de o lună de zile susţinând că “nu mă mai regăsesc în tot ce se întâmplă la ora actuală în Primăria Timişoara. Am avut alte speranţe când am ajuns în această instituţie”.

Titu Bojin a confirmat pentru PRESSALERT. că în curând Chirilă va începe munca la CJT și a spus că „da, va veni și el de săptămâna viitoare. Eu nu am curtat pe nimeni, eu am acceptat solicitarea. Nu e niciun fel de problemă că a fost consilierul domnului Robu, domnul Chirilă a venit la mine, am discutat și am decis să îl iau în echipa de consilieri. Din contră, poate că e mai bine că a fost consilierul domnului Robu, mai aflu și eu lucruri din interiorul Primăriei Timișoara pe care nu le știam”.


Întrebat ce l-a recomandat pe Chirilă pentru un asemenea post, Bojin a spus că „nu poți să spui, oricâte păcate ar avea Chirilă, că nu este un om pregătit pe linie administrativă”.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că firma Neag Group SA, unde Chirilă a lucrat înainte de a ajunge la primărie, a cumpărat cu 90.000 de euro drepturile de proprietate asupra a 2,1 hectare de teren intravilan în Timișoara, tranzacția fiind posibilă datorită votului municipalității în adunarea creditorilor de la falimentara Seritim SA. După dezvăluirile de presă, primăria a cerut anularea tranzacţiei. Recent şi Grigore Iancău, membru PSD Timiş a devenit consilier al lui Titu Bojin.

Mai mult, primarul Robu îi lua apărarea lui Chirilă când acesta și-a anunțat demisia și spunea că decizia sa a venit ca urmare a faptului că este un tip sensibil, care se consumă foarte mult. „E o poziţie aceea de consilier foarte incomodă, foarte grea, în care apari expus pe nedrept în diverse situaţii şi trebuie să fii tare ca să poţi suporta lucruri nedrepte la adresa ta. Eu i-am explicat că sunt foarte mulţumit de prestaţia pe care a avut-o şi el mi-a spus că îi pare rău că pleacă şi că îmi rămâne acelaşi om apropiat, dar nu îi vine să continue pentru că se consumă foarte mult”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.