EXCLUSIV Fostul lider al PDL Timiş, REACŢIE la stenogramele de la Bistriţa....

EXCLUSIV Fostul lider al PDL Timiş, REACŢIE la stenogramele de la Bistriţa. Cum comentează planurile PNL

2
DISTRIBUIȚI

dan popa 3

Stenogramele de la Bistriţa, în care liberalii Teodor Atanasiu şi Alina Gorghiu anunţă planurile prin care PDL este pus pe făraş din noul PNL, nu au rămas fără ecou în Timiş. Mai exact, consilierul local PNL, ex-PDL, Sandu Ştefan, a scris pe Facebook că lipsa unei reacţii clare şi ferme de distanţare a PNL faţă de spusele lui Atanasiu reprezintă o lipsă de eleganţă.

Fostul şef al PDL Timiş, Dan Popa, actualmente copreşedinte al PNL alături de Nicolae Robu, se arată însă mult mai temperat.


Contactat de PRESSALERT.ro pentru a oferi o declaraţie vizavi de situaţia de la Bistriţa, Popa a explicat că o poziţie oficială va fi prezentată astăzi, de la Bucureşti, după şedinţa coaliţiei.

În ceea ce priveşte opinia sa ca fost lider al PDL Timiş Popa ne-a spus că „părerea mea este că, la fel ca în orice căsnicie, există mici tublurări pe care o să le rezolvăm. Eu sunt optimist că dacă aceste stenograme sunt adevărate, deşi sper să nu fie, ele reprezintă doar părerea unui grup pe care în timp să îl schimbăm în bine. Sunt convins că numărul colegilor care le nivel naţional doresc unificarea este mai mare decât cel al celorlalţi. Părerea mea este că astăzi se va clarfica situaţia şi se va prezenta şi un punct de vedere oficial”.

După ce a explicat că în Timiş fuziunea merge bine şi că ambele fomaţiuni au lăsat orgoliile la o parte pentru a constitui un PNL puternic, Popa a conchis că „actorii” de la Bistriţa „au o atitudine total greşită şi cred că atitudinea asta trebuie eliminată. Eu cred în fuziune şi mergem mai departe. Punctul nostru de vedere, aici la Timiş, nu seamănă cu ce s-a spus la Bistriţa”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.