EXCLUSIV Principesa Margareta, îmbrăcată de un designer timișorean pentru un eveniment special....

EXCLUSIV Principesa Margareta, îmbrăcată de un designer timișorean pentru un eveniment special. Despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

Designerul vestimentar Alina Lățan a avut livrare princiară la finele săptămânii trecute. Timișoreanca a realizat roba pe care o va îmbrăca Principesa Margareta, săptămâna aceasta, când i se va decerna titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. Evenimentul este programat la finalul acestei săptămâni, vineri.

11347627_10153894366884689_1778040908_o„Cei de la Facultatea de agronomie vor oferi titlul de Doctor Honoris Causa Alteței Sale Regale, iar eu am fost solicitată să mă ocup de roba pe care o va îmbrăca Principesa Margareta și, cu mare drag, m-am ocupat până la cel mai mic detaliu să onorez comanda.


Am fost mai mult decât onorată de o asemenea solicitare și abia aștept să o văd îmbrăcată la ceremonia de săptămâna aceasta”, ne-a mărturisit Alina Lățan.

eticheta roba regalaDespre robă, designerul spune că este un model clasic. „În astfel de situații există o anume convenție și o linie vestimentară deja stabilite, însă am ales materiale de cea mai bună calitate atât pentru robă cât și pentru accesorii”, a mai spus Alina Lățan.

Stilista Alina Lățan are studii de modă la Rick Owens Paris, a lucrat cu Inna, Smiley, Deepcentral, Kamelia, Vunk, și a colaborat cu reviste de profil în străinătate. De mai mult timp, designerul are o colaborare fructuoasă cu Teatrul Național din Timișoara, multe din ținutele actorilor din spectacolele care se joacă cu mare success la public, purtându-i semnătura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.