Explicația CINICĂ a primarului Robu pentru inaugurarea faraonică a subpasajului Michelangelo chiar...

Explicația CINICĂ a primarului Robu pentru inaugurarea faraonică a subpasajului Michelangelo chiar de ziua lui. Cum se lamentează

4
DISTRIBUIȚI

robu tort

Ziua de 28 mai a fost marcată la Timişoara de o serie de evenimente în care protagonistul principal a fost primarul Nicolae Robu care a aniversat 60 de ani. Acesta a început seria de evenimente la ora 13, la Filarmonica Banatul, acolo unde Robu şi-a sărbătorit ziua de naştere. Al doilea moment special a fost la CRAFT acolo unde edilul a fost sărbătorit la scenă deschisă de colegii din PNL, în frunte cu Alin Popoviciu.


Ziua a culminat cu deschiderea pasajului subteran rutier de la Michelangelo,unde edilul a celebrat cu formaţie live şi cu proiecţii de slide-uri.

Acesta a explicat la cererea presei că „putem fi cinstiţi, cine spune asemenea bazaconii care nu au loc cu realitatea nu ştie despre ce este vorba. Eu nu am treabă dacă un om gândeşte paralel cu ce se întâmplă. Nu am făcut nimic pentru oraş şi nu am implicat pe nimeni în sărbătorirea zilei mele. Am invitat nişte persoane să participe pentru două ore la ziua mea. Ce aţi fi vrut, să nu dau în folosinţă pasajul Michelangelo la termen, să aştept ca peste noapte să se mai rupă nişte jardiniere să nu putem să terminăm proiectul? Şedinţa PNL era programată special pentru vineri ca să nu se suprapună cu ziua mea. Doamna Alina Gorghiu nu a putut să vină vineri. Special ca să nu se întâmple asta am stabilit să facem totuşi joi, chiar dacă eu voi avea mai puţin timp la dispoziţie pentru mine. Consecinţa a fost că eu nu am putut sărbători cu familia mea ziua mea. Ce să fac eu? Oricine primeşte un tort cadou de ziua lui, a fost un cadou venit la iniţiativa doamnei Alina Gorghiu şi s-a ocupat domnul Alin Popoviciu de materializare”. Edilul a menţionat că suspectează că cei care vorbesc astfel despre el sunt mânaţi de interese.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.