Fostul șef al Consiliului Superior al Magistraturii, jefuit de mii de euro...

Fostul șef al Consiliului Superior al Magistraturii, jefuit de mii de euro în vestul țării. Cum s-a întâmplat UPDATE Investigație învăluită de mister

2
DISTRIBUIȚI

hotel continental forum arad

Fostul șef al CSM şi un judecător, au fost jefuiți într-un hotel. Fapta s-a întâmplat joi, în timp ce victimele participau la evenimente legate de Ziua Justiției, în Arad.

Magistratul Adrian Bordea – fostul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii – și colegul său, judecătorul Mircea Aron, erau cazați la Hotelul Continental din Arad, participând la o întrunire cu șefii instanțelor, cu ocazia Zilei Justiției.


În timp ce erau în dezbateri, la simpozionul organizat, li s-au spart camerele, iar înalților funcționari le-au fost sustrase, printre altele, portmoneele în care se aflau 6.000 de euro, respectiv 1.400 de lei, potrivit Specialarad.ro. Spargerile s-ar fi petrecut, conform aceleiași surse, în după-amiaza zilei de ieri, iar de atunci, toată poliția arădeană este în alertă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Două persoane ne-au sesizat aseară că le-au fost sustrase sumele de 6.700 de euro și 1.500 de lei din camera unui hotel de pe raza muncipiului Arad”, a declarat Ovidiu Liber, purtatorul de cuvânt al IPJ Arad. Polițiștii au deja un cerc de suspecți.

UPDATE 2 Conform declarațiilor unor persoane din cadrul administrației Hotelului Continental, citate de Specialarad.ro, ușa camerei din care au fost furați banii nu prezintă urme de forțare. Mai mult, camerele de supraveghere – care ar fi funcționat non-stop – nu au surprins persoane străine care să fi încercat măcar să intre. Sistemul de închidere și deschidere al ușii este pe bază de cartelă. Nici polițiștii, nici cei doi magistrați nu mai dau declarații pe tema acestui caz.

Sursa foto: continentalhotels.ro

 

2 COMENTARII

  1. LOL LOL LOL …Mda…6700 eur….bani de tigari sau cafea…LOL….E si asta o chestie.Oamenii desigir merita salarii de 3000 eur, asa ca isi duc cu ei 2.3 salarii in cash…Asta in caz ca vor sa isi cumpere tigari sau un citro de pe drum..Maruntis, normal

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.