Gestul IMPRESIONANT pe care vrea să-l facă un timișorean, după ce o...

Gestul IMPRESIONANT pe care vrea să-l facă un timișorean, după ce o fetiță care trăiește pe stradă i-a cerut un pahar cu apă: „Sunt copii nevinovați care zilnic mor de foame”

4
DISTRIBUIȚI

copil strada

Mesajul emoționant postat pe Facebook de un timișorean, pe care o fetiță de șase ani care trăiește pe stradă aproape că l-a făcut să plângă, a devenit viral. Victor Pop, proprietarul unui restaurant din centrul Timișoarei, a povestit pe rețeaua de socializare cum o fetiță care i-a cerut un pahar cu apă l-a determinat să facă un gest demn de toată lauda, care a înduioșat opinia publică.

„Ieri pe la 12.00 a intrat în restaurant o fetiţă de vreo 6 anişori. Bruneţică, gingaşă şi cu cei mai frumoşi si nevinovaţi ochi albaştri pe care i-am văzut în toată viaţa mea. Toată era murdară, din cap până în picioare şi nici măcar papuci nu avea. A venit să-mi ceară un pahar cu apă pentru că erau 35 de grade afară şi fântâna din Piaţa Unirii nu funcţionează. Aproape că mi-au dat lacrimile când am văzut cu ce viteză a băut paharul de apă.


Am întrebat-o dacă mai vrea încă unul, a zis «nu, mulţumesc nenea» şi a plecat. Înainte să iasă din restaurant, s-a întors, mi-a zâmbit cu câţiva dinţişori şi a plecat”, a povestit pe Facebook timișoreanul.

Victor Pop a fost atât de impresionat de fetița cu ochi albaștrii care trăiește pe stradă încât a ajuns la concluzia că trebuie să facă ceva pentru a aduce un strop de fericire în sufletul acestor oameni sărmani. „Ne place sau nu, o conştientizăm sau nu, dar trăim într-o lume amar de inegală. Unii s-au născut în familii bogate, alții n-au să pună o pâine pe masă. Că o fi vina lor că nu le-a plăcut cartea, că e statul care i-a jerpelit, chiar nu contează. Sunt copii nevinovaţi care zilnic mor de foame. Eu îi văd. Când lucrezi într-un restaurant, culmea, vezi mai multă sărăcie decât bogăţie. Concluzia este că începând cu săptămâna viitoare, respectiv din 11 mai, voi oferi, pe gratis, săptămânal câte 10 mese complete copiilor defavorizaţi din centre de plasament sau din familii defavorizate. Dacă cunoaşteţi astfel de situaţii, vă rog să le daţi numărul meu de telefon, să mă sune şi le voi livra personal mâncarea. Pentru că iubim oamenii mai mult decât iubim mâncarea şi averea. Trăim într-o lume dură şi dacă putem să ajutăm, de ce să n-o facem?”, a scris Victor Pop pe Facebook, în urmă cu două zile.

Mesajul timișoreanului a devenit viral. În doar 48 de ore, postarea de pe Facebook a fost share-uită de aproape 20.000 de persoane, iar sute de persoane l-au felicitat pentru gestul său.

4 COMENTARII

    • Draga Gregor, iti multumesc pentru aprecieri.

      O sa te invit sa vizualizezi pozele cu copiii carora le voi duce de mancare si, in functie de sponsori si donatii, alte obiecte de care au nevoie. Te rog sa le spui si lor cum e doar marketing baptist, american style.

      Cu respect,
      Victor.

  1. Domnule Victor Pop multa Stima si Respect pentru initiativa dvs. iar Domnule Gregor indiferent ca e vorba de strategie de marketing sau nu din partea Domnului Victor desi cu siguranta nu este mai bine ati fi facut si dumneavoastra un gest de a ajuta decat sa comentatii pentru ca acest lucru il poate face toata lumea dar de ajutat foarte putini indiferent ca au o situatie buna sau mai putin buna.Felicitarile mele si multa Stima si Respect pentru Dvs.Domnule Victor Pop.

  2. fara poze si promovare pe FB si presa electronica, gestul ar fi fost sincer si ar fi servit la fel de bine scopului de a ajuta un semen. cu tot acest circ lacrimogen, mie imi creaza suspiciune. mai era unu care ajuta oamenii la televizor, s-a umplut tara de sufletisti prin presa…daca gresesc imi cer scuze, dar poate ar fi bine sa reflectati si Dvs.

    doamna Mihaela, poate ca ajut, dar prefer sa fac un asemenea gest normal in mod anonim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.