IMAGINI ȘOCANTE Un șofer a vrut să calce cu bolidul un polițist...

IMAGINI ȘOCANTE Un șofer a vrut să calce cu bolidul un polițist de la rutieră. Ce dezvăluiri au făcut martorii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

politist calcat

Un tânăr nu a oprit la semnalele rutiere, a forțat plecarea și chiar l-a lovit pe polițistul care încerca să îl oprească.

Incidentul a avut loc în zona teraselor şi a cluburilor din centrul orașului Arad. Un echipaj al Poliţiei Rutiere efectua un control de rutină în zona centrală, scrie aradon.ro.


Însă unul dintre şoferii vizaţi s-a simţit mai presus de lege şi nu a respectat indicaţiile poliţistului. Mai mult, tânărul cu pricina a încercat să plece, moment în care l-a acroşat pe rutierist, omul legii fiind aproape de a cădea sub roţile maşinii. Un martor a surprins parte din momentul acela, însă alţi martori au povestit cu lux de amănunte scena: „Am văzut cum şoferul autovehiculului cu numere de Arad a încercat să plece de pe loc fără să se supună indicaţiilor agentului de circulaţie, încercând şi chiar reuşind să dea peste dânsul, acroşându-l uşor, la piciorul stâng”, a spus Ciprian Ursuţa, control trafic la o firmă de taxi din Arad, pentru sursa citată.
Poliţiştii au reuşit până la urmă să îl oprească pe şoferul inconştient şi l-au încătuşat, după care l-au dus la audieri. Procurorii vor stabili dacă tânărul se face vinovat de ultraj, deşi imaginile video şi declaraţiile martorilor indică faptul că şoferul a intenţionat să îl lovească pe poliţist cu maşina.

Foto și video: www.aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.