Incendiu devastator în urma căruia locatarii unui bloc au fost evacuați. Proprietarele,...

Incendiu devastator în urma căruia locatarii unui bloc au fost evacuați. Proprietarele, cunoscute cu probleme psihice, au dat o explicație HALUCINANTĂ GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

incendiu labirint 05

Panică mare, în noaptea de luni spre marţi,  în imobilul cu numărul doi, de pe strada Labirint din Timişoara. Un apartament situat la etajul întâi al blocului a fost cuprins de flăcări. Fumul dens s-a extins cu repeziciune la apartamentele aflate la etajele superioare. Cand și-au văzut casele cuprinse de fum, oamenii s-au panicat, au fugit speriați din case și au sunat la 112. În apartamentul distrus de foc, locuiesc două femei cunoscute ca fiind cu probleme psihice. Acestea susțin că au încercat să stingă incendiul însă nu au reușit și au fugit în stradă. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă și lăsată nesupravegheată.

Una dintre proprietare a declarat că: nu din cauza mea a luat foc apartamentul, deoarece sunt foarte precaută și peste tot am sticle cu apă. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la ceva arme aruncate în apartament prin geamul întredeschis de la cameră”.

La fața locului au sosit două autospeciale de pompieri și două ambulanțe. Pentru scoaterea unei bătrâne cu probleme de auz, din apartament, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa. Femeia a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță, pentru îngrijiri medicale. Bătrâna se află în afara oricărui pericol. Cele două femei aveau obiceiul să adune în casă tot felul de gunoaie și materiale ușor inflamabile. Din cauză că proprietara nu și-a mai plătit datoriile la întreținere și utilități de ani de zile, apartamentul era debranșat de la energie electrică și gaz.


Femeile își iluminau locuința cu lumânări.

Locatarii sunt revoltați și susțin că au făcut reclamații la Poliție și Primărie în nenumărate rânduri, însă fără nici-un rezultat. Vecinii se tem că dacă femeile nu vor fi asistate social, un astfel de eveniment se poate repeta oricând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.