Ionesie Ghiorghioni și nepotul său, legați cu aceeași pereche de cătușe și...

Ionesie Ghiorghioni și nepotul său, legați cu aceeași pereche de cătușe și duși în fața magistraților UPDATE 4 Reacția lui Ghiorghioni la ieșirea din instanță VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

 

ghiorghioni catuse

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, și nepotul acestuia, Cosmin Ghiorghioni, au fost duși astăzi, la ora 12.50, la Tribunalul Timiș, unde se va judeca solicitarea DNA de arestare preventivă pe 30 de zile.

Vă reamintim că, ieri, cei doi au fost reținuți după ce omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde a fost prins în flagrant în biroul său de la consiliul județean când primea 20.000 de lei, o nouă tranșă din șpaga pentru contracte de întreținere și deszăpezire a drumurilor. Ulterior, în timpul perchezițiilor, în seiful găsit în locuința sa au fost descoperite mai multe bancnote primite anterior ca șpagă de la soția denunțătorului din dosar.

Legat cu aceeași pereche de cătușe de nepotul său, Ionesie Gheorghioni a susținut că nu are ce să-i transmită lui Sorin Frunzăverde și că speră să scape, după audierea din fața judecătorului.


La această oră se așteaptă începerea ședinței de judecată.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Ședința de judecată a început la ora 14. Ionesie Ghiorghioni a refuzat să dea declarații în fața instanței. Nepotul său a ales să se apere de acuzațiile procurorilor DNA.

UPDATE 2 Cosmin Ghiorghioni a susținut în fața instanței că nu știa pentru ce sunt banii și că a fost doar un intermediar. În ultima său cuvânt, Ionesie Ghiorghioni a cerut să fie cercetat în stare de libertate, ca să se poată întoarce la CJ Caraș-Severin, pentru că a făcut multe fapte bune și a fost implicat în proiecte pe fonduri europene.

Instanța a rămas în pronunțare.

UPDATE 3 Tribunalul Timiș a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele CJ Caraș-Severin, iar nepotului acestuia, Cosmin Ghiorghioni, control judiciar pentru 60 de zile.

UPDATE 4 La ieșirea din sala de judecată, Ionesie Ghiorghioni a declarat că „vom vedea vineri când se dă decizia finală, până atunci nu comentez. Bine că este băiatul liber”

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa ai mare tupeu sa primesti mita fara pic de teama, cand vezi ca au fost arestari peste tot. Ar trebui sa va fie rusine, va credeti mai presus de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.