La Timișoara se sărbătorește, în acest sfârșit de săptămână, Ziua Tatălui. Ce...

La Timișoara se sărbătorește, în acest sfârșit de săptămână, Ziua Tatălui. Ce mesaj vor să le transmită organizatorii bărbaților

0
DISTRIBUIȚI

tata-copil-ingrijire

Eveniment inedit organizat, în acest sfârșit de săptămână, la Timișoara. Este vorba despre „Alo! Tata!”, o acțiune organizată de Asociația Bărbaților Creștini din România, care își propune să lanseze și o campanie națională intitulată „Alo! Tata! – Orice copil își dorește un tată stabil”.


Campania va fi lansată printr-un program special organizat duminică, 10 mai, când se sărbătorește în România Ziua Tatălui.

Astfel, tăticii din Timișoara, și nu numai, sunt așteptați în Parcul Copiilor, între orele 10.00 – 18.00, împreună cu cei mici. Aici, cei prezenți se vor putea implica alături de copiii lor în diferite activități. Cursa cu obstacole, teatru de păpuși, concursuri, fotbal de stradă, atelier de olărit, tâmplărie, instalații, graffiti, Mașina Prieteniei – cu peste 30 de jocuri diverse sau recitaluri muzicale – acestea sunt doar câteva dintre activitățile la care timișorenii sunt invitați să participe.

„«Alo! Tata!» există pentru conștientizarea opiniei publice cu privire la responsabilitățile unui tată și impactul acestuia în creșterea, dezvoltarea și formarea armonioasă a copiilor săi”, transmit organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.