Lovitură demnă de filme, dată de polițiști: Mihai Viteazul a fost reținut,...

Lovitură demnă de filme, dată de polițiști: Mihai Viteazul a fost reținut, iar colegul său și-a anulat nunta. Ce operațiuni „haiducești” aveau în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

hot auto

Surpriză mare pentru polițiștii de la Secția 1 din Timișoara. Aceștia l-au prins la furat pe Mihai Viteazul. Nu este vorba de înfăptuitorul primei uniri, voivodul Mihai Viteazul ci de un hoț de cardane, unu tânăr de 22 de ani.


Nici colegul său de vitejie n-a scăpat de oamenii legii. Bărbatul de 36 de ani a fost reținut de polițiști exact cu o zi înainte de nunta sa. Din cauză că mirele n-a mai ajuns la cununie, nunta s-a suspendat pe termen nelimitat.

Cei doi hoți acționau pe raza județelor Timiș, Gorj, Bihor și Mehedinți. Bărbații au reușit să fure nu mai puțin de 30 de cardane, demontate de la microbuze și autoutilitare producție 2011-2014. Ce doi mecanici/hoți comercializau piesele tocmai în Suceava unde erau trimise cu o firmă de curierat. La depozitul cumpărătorului au fost găsite peste 200 de cardane.

Polițiștii de la Secția 1 i-au supravegheat pe hoți și au reușit să-i prindă. Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiștii timișoreni. O dată cu hoții au fost descoperite și mai multe cardane demontate de pe mașini din Timișoara. Cei doi hoți au fost transferați la arestul Poliției din Mehedinți. Prejudiciul în valoare de 30 de mii de lei a fost recuperat în totalitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.