Managerul spitalului municipal atenționează: „E nevoie de o serie de îmbunătăţiri...

Managerul spitalului municipal atenționează: „E nevoie de o serie de îmbunătăţiri şi sunt multe”. Care e lista de necesități și ce proiecte sunt în curs de implementare

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si octavian mazilu spitalul municipal (2)

Managerul Spitalului Municipal Timișoara, Octavian Mazilu, crede că sunt necesare multe reparaţii şi se bucură că are sprijin necondiţionat din partea actualei conduceri a Primăriei Timişoara.

„E nevoie de o serie de îmbunătăţiri şi sunt multe. E nevoie de lift la Onoclogia medicală, la secţia de ORL şi ele sunt prevăzute, de asemenea îmbunătăţiri de saloane, spaţii. Avem un plan să modernizăm secţia de Hematologie o secţie bază în spitalul nostru.


Toate secţiile de bază din spitalul municipal necesită periodic lucrări de modernizare şi renovare”, a spus Mazilu. Vă reamintim că momentan lucrările pentru extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal sunt în curs. Proiectul „Modernizare şi extindere Unitate de Primire Urgenţe la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara” are în vedere extinderea şi remedierea unor inconveniente legate de funcţionare, cum ar fi faptul că, în acest moment, intrarea principală în spital coincide cu sala de aşteptare a UPU şi cu spaţiul de primire şi triaj.

Execuţia va fi efectuată de SC Alex-Dia Construct SRL, iar valoarea totală a investiţiei este de 2.965.505,15 lei + TVA.
De asemenea, Mazilu a subliniat că aşteaptă cu nerăbdare finaliazarea intervenţiilor de la clădirea situată pe Daliei, unde a fost Universitatea Tibiscus. Vă ramintim că Primăria Timişoara a decis mutarea secţiei de Dermatologie acolo pentru a elibera clădirea din centrul oraşului, în care edilul şef vrea să mute consulatele. Șantierul de pe strada Daliei a fost deschis în luna mai a anului 2014 și va fi finalizat în luna iunie 2015, iar valoarea lucrărilor este de peste 9 milioane de lei.
Policlinica va fi situată la parter și parţial la etajul I, iar Dermatologia va fi la etajul I, unde va funcționa Ambulatorul. La etajele II și III vor fi saloanele pentru pacienții internați, iar la ultimul etaj va fi farmacia. În clădire vor fi mai fi şi un laborator, dar și o zonă didactică: sală de curs și vestiare pentru studenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.