Reacţia rectorului Universității de Vest din Timișoara când a fost întrebat dacă...

Reacţia rectorului Universității de Vest din Timișoara când a fost întrebat dacă este MASON. Ce spune despre o posibilă candidatură la Primăria Timişoara VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

marilen pirtea la pressalert (5)

Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că nu are gând să intre în politică, cel puțin nu în viitorul apropiat. Asta pentru că rectorul universității timișorene nu s-a gândit, încă, să-și schimbe meseria. „Eu mă consider un om liber, tributar doar convingerilor mele. Nu am o carieră politică să pot spune că am un ideal politic, deocamdată. Sunt slujbașul educației și sper să dau tot ce pot pe această latură pe care cred că încep să mă pricep, dar mai am multe de învățat și sunt dispus să mă perfecționez”, a explicat Marilen Pirtea.

Întrebat de către moderatorul emisiunii PRESSALERT LIVE dacă va intra la un moment dat în politică, rectorul UVT a răspuns tot cu o întrebare.


„Credeți că politica are nevoie de oameni ca mine? Eu mă ocup de educație, politica este o altă meserie și nu m-am decis să-mi schimb meseria, să plec din Universitatea de Vest, pentru că sunt multe de făcut în universitate, iar ambițiile mele sunt mari”, a mai declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Marilen Pirtea a ținut să precizeze că „nu candidez la Primăria Timișoara, nici dacă Nicolae Robu nu mai vrea să candideze. Acum clar sunt convins că nu voi candida. Nu este dorința mea să fiu primar al Timișoarei, cel puțin nu în viitorul apropiat”.

În finalul emisiunii, rectorul UVT a fost provocat de moderatorul emisiunii să răspundă la întrebarea dacă este mason, asta după ce a fost explicat faptul că există indicii că anumite contracte publice de la UVT sunt câștigate de anumiți oameni care fac parte din Masonerie. „Dar dumneavoastră sunteți agent acoperit? Și dacă ați fi, ați recunoaște? Eu consider că sunt un om liber, care nu este constrâns de nimeni, mă supun doar regulilor statului, ale României. Toate contractele din mandatul meu stau în fața legii”, a fost reacția rectorului.

Totodată, Marilen Pirtea a mai declarat la PRESSALERT LIVE, mai în glumă, mai în serios, legat de o posibilă carieră în politică faptul că „mă gândesc că opțiunile sunt deschise în viață, încă nu am primit nicio ofertă”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.