Mașină furată în Danemarca, depistată la frontiera dintre România și Serbia

Mașină furată în Danemarca, depistată la frontiera dintre România și Serbia

0
DISTRIBUIȚI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un autoturism căutat de autorităţile daneze a fost indisponibilizat, ieri, de poliţiştii de frontieră mehedinţeni. Este vorba de un autoturism de teren Suzuki Grand Vitara, semnalat ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile din Danemarca. „Duminică, la ora 18.45 s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism de teren marca „Suzuki Grand Vitara” cetăţeanul român B. Ionel, în vârstă de 43 de ani, din judeţul Prahova.

Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului condus de către cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta.


Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în bazele de date naţionale au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Danemarca din data de 4 mai”, a declarat Mihaela Leș, de la Inspectoratul Poliției de Frontieră Timiș.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Autoturismul în valoare de 10.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.