Mihaela Motişan și-a prezentat noua colecţie în cadrul evenimentului Grădina Magică GALERIE...

Mihaela Motişan și-a prezentat noua colecţie în cadrul evenimentului Grădina Magică GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>party (1) [1024x768]

Amatorii de distracţie şi ce care apreciează fashion-show-urile au avut parte de un eveniment numit Magic Garden, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Grădina de Vară D’arc şi în cafenea.

Seara a debutat cu o prezentare de modă semnată Mihaela Motişan care a pregătit pentru această ocazie câteva ţinute speciale. „Colecţia s-a numit Magia florilor şi a fost dedicată special acestui eveniment. Sursa de inspiraţie pentru ţinute… femeia ca o floare. A fost un eveniment reuşit şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut ca această seară magică să se desfăşoare în bune condiţii“, ne-a declarat creatoarea de modă Mihaela Motişan, care a mai dezvăşuit că pentru viitorul apropiat pregăteşte o colecţie pentru doamne cu măsuri atipice, pentru un magazin online.

După momentul de fashion, atmosfera a fost colorată de sound-uri deep şi tech de DJ de la Passport Events cu rezidenţii Mike şi Phill şi invitatul special, DJ Andtheme. „A fost o seară reuşită, terasa a fost plină şi din cauza vremii nefavorabile petrecerea a fost ţinută în interior. Pe viitor, continuăm seria de petreceri, pe lângă evenimentele caritabile. Ne pregătim pentru un eveniment caritabil de 1 iunie şi avem planuri pentru alte evenimente interesante“, ne-a declarat Mirela Olariu, din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.