Mișcare SURPRIZĂ pe scena politică timișoreană. Ce consilier local a trecut la...

Mișcare SURPRIZĂ pe scena politică timișoreană. Ce consilier local a trecut la PLR și cum îşi motivează alegerea

0
DISTRIBUIȚI

clt buget 2015 16_resize

PLR Timiş se întăreşte pe zi ce trece. Formaţiunea condusă de senatorul Petru Ehegartner a anunţat astăzi venirea unui nou membru. La nivel județean formațiunea numără nu mai puțin de 700 de membri.
Consilierul local Nistor Geană fost primit cu braţele deschise în PLR Timiş. Senatorul Ehegartner a declarat că „vom fi în măsură ca și în plan local să avem o implicare directă prin poziția domniei sale astfel că vom fi activi și în problematica locală, implicați fiind și în deplină cunoștință de cauză privind ceea ce se întâmplă în CLT”.

Consilierul Nistor Geană a declarat că „nu am putut rămâne în afara vieții politice ca independent pe de o parte datorită faptului că poziția mea ca independent se știe că vocea ta nu prea e ascultată decât dacă eşti reprezentantul unui partid politic.


Am făcut acest pas din mai multe motive, unul ar fi că apreciez foarte mult doctrina pur liberală. Am fost întotdeuna un fan declarat al președintelui Tăriceanu pe care l-am considerat poate singurul liberal pur sânge. Pe de altă parte, relația mea cu domnul președinte Petre este foarte vehce ne cunoaștem de foarte mult timp, de peste 30 de ani. Acest lucru m-a determinat să vin alături de dânsul pentru construcția unui nou partid știindu-l ca pe o persoană cu caracter deosebit. De asemenea relaţiile mele vechi cu alți foști colegi din celelălalt partid în care am activat m-au determinat să aleg acest partid. Am vrut să pun şi eu umărul la construcția unui nou partid care să se ridice și să redevină o forță, o balanță între cele două extremități mă refer aici la PNL și PSD consider că trebuie să existe și un partid de mijloc care trebuie să influențeze. În CLT voi răspunde la fel solicitărilor şi mă voi pune în slujba cetățenilor pentru care am fost întotdeauna”.

Mai mult, Geană spune că el nu are probleme legate de secretarul Ioan Cojocari şi că va vota proiectele vizate de legalitate de el. „Toate proiectele de hotărâre înainte de a ajunge la Cojocari sunt semnate de un compartiment juridic deci atâta tmnp cât juriştii noştri consideră că e legal nu pot să mă erijez în cineva care să conteste acest lucru. Eu nu am studii juridice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.