Mobilizare INCREDIBILĂ de forțe pentru renovarea secției de Pediatrie a Spitalului de...

Mobilizare INCREDIBILĂ de forțe pentru renovarea secției de Pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara. Vino să dai și tu o mână de ajutor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

11205574_10152975382853227_5130503762447395042_n

Timișorenii cu suflet mare fac minuni în secția Spitalului de Boli Infecțioase de la Pădurea Verde în care sunt internați micuții bolnavi. Deținuți, medici, studenți, și nu numai, și-au unit forțele pentru a aduce un gram de fericire în sufletele copiilor care ajung în clinica de pediatrie a unității medicale și se vor implica, astăzi, în renovarea saloanelor.

Anul trecut, Asociația Școala Mamei Junior s-a decis să-i sară în ajutor unui tătic din oraș a cărui fetiță a fost internată într-unul din saloanele jalnice ale clinicii, care s-a decis să modernizeze, cu sprijinul comunității, toate saloanele secției de pediatrie.

Asociația a primit sprijinul financiar al unor companii din oraș, bani cu care a reușit să cumpere materialele necesare. Astfel, cu sprijinul timișorenilor cu suflet mare care s-au implicat voluntar, opt din cele 12 saloane ale secției au fost deja modernizate. Însă, datorită prafului, s-a luat decizia de a muta micuții bolnavi pe alte secții, motiv pentru care, voluntarii trebuie să se miște repede pentru ca pacienții să revină în saloanele lor.

Reprezentanții Asociației Școala Mamei Junior au reușit să mobilizeze pentru astăzi un număr record de voluntari. Zeci de timișoreni cu suflet mare sunt așteptați să se implice în modernizarea ultimelor saloane ale secției. „Iubesc Timișoara și oamenii ei! În ultimele zile am avut cel puțin 40 de voluntari, iar pe mâine așteptăm recordul acestui proiect. Până acum s-au anunțat: 11 deținuți de la Penitenciar Popa Șapcă la ora 07.00, Alergotura Timișoara și Timotion de la 08.00, un grup de 15 studenți de la ora 10.00, medicii spitalului de la ora 14.00.


Dacă mai vreți să veniți, vă așteptăm după ora 14.00”, a anunțat, aseară, pe Facebook Ioana Vârtosu, președintele Asociației Școala Mamei Junior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.