Motivare DEVASTATOARE pentru arestarea vicepreşedintelui CJ Caraş Severin. Vezi ce a pus...

Motivare DEVASTATOARE pentru arestarea vicepreşedintelui CJ Caraş Severin. Vezi ce a pus capac

1
DISTRIBUIȚI

ghiorghioni 111

Tribunalul Timiş a motivat decizia de arestare a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, pentru 30 de zile, la solicitarea DNA după ce acesta a fost prins în flagrant primind bani în biroul său. Hotărârea de arestare a omului de încredere a lui Sorin Frunzăverde a fost justificată, conform cetateanul.ro, prin faptul că „prin modul  de derulare a activităţilor ilicite,  prin faptul că încerca să îşi ea măsuri de prevedere pentru a nu putea fi depistat, prin continuarea activităţii ilicite in ciuda faptului că avea bănuiala că este urmărit,  demonstrează, un real cinism şi totodată dispreţ faţă de instituţia pe care o reprezintă, acreditând ideea că singura valoarea faţă de care este subordonat este interesul material, care poate fi realizat oricum dacă eşti suficient de diligent”.


De asemena, judecătorul a susţinut că „se observă că infracţiunea care se reţine în sarcina inculpatului (trafic de influenţă, n.a.) este de o gravitate crescută, gravitate care reiese atât din limitele de pedeapsă ale infracţiunii , cât şi din împrejurările săvârşirii, respectiv exercitarea influenţei asupra subordonaţilor  pentru a se încredinţa contracte de exploatare a drumurilor publice  nu în baza  condiţiilor impuse de lege,  prin respectarea regulilor de desfăşurarea a licitaţiilor publice, ci raportat la disponibilitatea solicitanţilor de a-i achita pentru interes personal o parte din  valoarea contractului”.

Instanţa a considerat „ în defavoarea inculpatului  şi faptul că  a introdus în activitatea ilicită pe nepotul său,  fiul fratelui decedat  şi pe care îl consideră ca un fiu, expunându-l astfel unei sancţiuni penale care  i-ar afecta viaţa, dar totodată, încurajându-l in sensul de a nu  îşi găsi un loc de muncă  şi de a-şi construi viaţa pe aceleaşi principii legate de primatul interesului material obţinut prin căi ilicite”. Contestaţia împotriva arestării va fi judecată, luni, la Curtea de Apel Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Toti il huiduiti acum si il judecati, ar trebui sa va uitati putin in curtea voastra, nimeni nu este sfant dar acest om a ajutat multa lume si usa lui a fost deschisa pentru oameni necajiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.