Muzica teatrului – concert eveniment cu Cari Tibor şi o serie de...

Muzica teatrului – concert eveniment cu Cari Tibor şi o serie de invitaţi speciali VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

cari tiborCel mai prolific compozitor de muzică de teatru din România a ales o scenă timişoreană pentru cel mai îndrăzneţ concert al său de până acum.   Zece muzicieni, doi dansatori şi peste 20 compoziţii, dintre care 3 în primă audiţie absolută în concert. Aceasta este reţeta concertului semnat de compozitorul Cari Tibor – laureat Uniter în 2013, pentru muzică de teatru. Evenimentul va avea loc în 10 iunie, de la ora 21,  în Grădina de vară a Filarmonicii Banatul. Intrarea este liberă. “Concertul face parte din proiectul Muzica teatrului, proiect pe care l-am pornit în urmă cu 10 ani.


Deci, concertul din 10 iunie poate fi considerat unul aniversar. Tocmai de aceea mi-am propus să aduc pe scenă cu acest prilej muzicieni foarte buni atât din ţară cât şi din străinătate. Alături de ei, voi prezenta publicului piese compuse de mine pentru spectacolele de teatru la care am lucrat dar şi… suprize muzicale – piese pe care le-am gândit special pentru acest eveniment.” – spune compozitorul Cari Tibor.

Vor evolua pe aceeaşi scenă în cadrul acestui concert-eveniment: Cári Tibor (pian), Cătălin Trocan (trombon), Ilko Gradev (acordeon), Makkai Istvan (clarinet), Miroslav Jovancic (vioară), Radu Pieloiu (tobe), Sânziana Tarţa (voce), Sánta Csaba (bass), Szabó  J. Attila (violoncel), Sorina Savii  (vibraphone). Dansatori vor fi  Baczó Tünde şi Alin State. În luna octombrie a anului trecut, Cari Tibor a lansat videoclipul „Lost girl”. la Galeria Triade şi Jazzissimo Pub.  “«Lost girl» este o piesă aparte, menită să scoată la iveală acel «ceva» frumos şi curat din fiecare dintre noi. Spunem prin muzică şi imagine o poveste simplă, dar foarte adevărată. O poveste pentru oameni sensibili”, spune compozitorul Cari Tibor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.