Noapte nebună cu sound-uri aduse de Blackout la Circul Uimitor din Timişoara...

Noapte nebună cu sound-uri aduse de Blackout la Circul Uimitor din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-135788072">

party (16)Amatorii de petreceri din Timişoara au avut parte de o noapte nebună în cadrul celei de-a doua ediţii The Amazing Circus, un eveniment pus la cale de Blackout care a reunit protagonişti de top, clovni de excepţie şi câteva numere de zile mari. Invitatul special al acestui eveniment a fost britanicul Jon Rundell, cel care alături de Carl Cox a fondat record label-ul „Pure Intec”, şi care din anul 2013 a „explodat”, luând parte la cele mai tari party-uri alături de prietenul său.

Capul de afiş al nopţii s-a făcut remarcat prin unicitatea stilului său, prin modul cum jongelază cu sound-uri diferite şi a fost prezent recent şi la festivalul Sunwaves. Alături de el a mixat italianul YaYa, care face parte din echipa Desolat, care a fost prezent pentru prima oară în ţara noastră. Afişul party-ului a fost completat de prestaţiile semnate Just2 şi Ulises. Prima ediţie a The Amazing Circus a avut loc anul trecut în luna mai în oraşul nostru şi i-a adus în faţa amatorilor de petreceri pe Mendo, Atapy şi Eless. Evenimentul care iniţial ar fi trebuit să se desfăşoare la Halele Fructus a avut loc în parcarea Iulius Mall.

Foto: Jelmarean Vlad

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.