Noi imagini din povestea de dragoste INTERZISĂ dintre profesoara de franceză și...

Noi imagini din povestea de dragoste INTERZISĂ dintre profesoara de franceză și elevul ei. Ce spune mama tânărului

2
DISTRIBUIȚI

Un nou episod din povestea de dragoste dintre profesoara de franceză de la Liceul Tehnologic din Făget și elevul său minor s-a consumat de dimineață. O nouă fotografie în care cei doi apar îmbrățișați, în pat, a fost făcută publică de cetațeanul.ro, care a preluat-o de pe Facebook. În dreptul fotografiei adolescentul scrie că se simte iubit de profesoara sa.

foto-profesoara-si-elevul1-169x300

Alexandra Minescu are 24 de ani, iar elevul cu care a avut o relație, doar 16. Potrivit profesoarei, relația a încetat în momentul în care și-a dat seama că nu e potrivită.

Mama băiatului neagă orice relație amoroasă între fiul ei și profesoara de franceză susținând că e vorba doar de o relație de prietenie.


„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic. Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a declarat femeia, la Pro TV.

Întreaga istorie e cercetată de conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș.

2 COMENTARII

  1. Cu mult înainte de 1989,la o școală a avut loc o relație între un elev de clasa a 8-a și pedagoga internatului școlar,aferent acelei școli.Rezultatul:pedagoga a fost concediată(risca închisoarea,dar conducerea școlii a ținut seama de faptul că era mama unui copil) iar elevul-transferat la cursurile fără frecvență. Acum,în cazul de față-mai grav decât cel prezentat de mine,prin faptul că a fost mediatizat-de ce nu s-a-ntâmplat nimic?!

  2. Cu ani în urmă,la o școală a avut loc o relație între un elev de clasa a 8-a și pedagoga internatului -deci NU era profesoara lui,NU existau relații PROFESIONALE între ei.Rezultatul:femeia a fost concediată imediat iar elevul-transferat la cursurile fără frecvență.Acum,când fapta a fost mediatizată,de ce nu s-a-ntâmplat nimic?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.