Noi percheziții în dosarul Clinicii de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Județean...

Noi percheziții în dosarul Clinicii de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Județean Timișoara. Ce caută acum anchetatorii

1
DISTRIBUIȚI

perchezitii-ionac-spitalul-judetean

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început, luni dimineață, noi percheziții care vizează activitatea medicilor de la Clinica de Chirurgie vasculară a Spitalului Județean. Este vorba de dosarul în care, pe 24 aprilie, a fost audiat profesorul Mihai Ionac, asistenta șefă și alte cadre medicale ale clinicii.

Potrivit procurorului de caz, Mihaela Pop, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, luni dimineața la ora 10.00 au început perchezițiile electronice: „Se fac perchezițiile electronice la unitățile de calculator ridicate în timpul primelor percheziții”.


Au fost ridicate 4 caltulatoare, 6 hard diskuri, 4 laptopuri și 12 stick-ur de memorie. Anchetatorii au solicitat mai multor bănci acces la conturile celor vizați de anchetă pentru a vizualiza tranzacțiile efectuate.

În frunte cu șeful clinicii, doctorul Mihai Ionac, medicii de la Clinica de Chirurgie Vasculară sunt acuzați că lăsau pacienții pe liste de așteptare în timp ce realizau operații estetice sau ginecologice pe bandă rulantă, de la tratamentul celulitei sau implantul de silicoane până la tratarea infertilității, deși acestea nu erau în profilul unității medicale.

Ancheta procurorilor urmează unui control al Curții de Conturi, care a avut loc la începutul anului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.