Număr impresionant de participanți la o nouă ediție a Crosului Firmelor, în...

Număr impresionant de participanți la o nouă ediție a Crosului Firmelor, în acest weekend. Ce premii sunt puse în joc

0
DISTRIBUIȚI

crosul firmelor 2

Duminica aceasta, peste 2000 de angajați ai companiilor timișorene vor ieși la alergat împreună. Pe 10 mai, Asociaţia Atletic Club Maraton în colaborare cu primăria Timișoara organizează ediţia a XI-a a Crosului firmelor. S-au înscris, potrivit organizatorilor, 1072 de alergători și 986 de bicicliști.

„Crosul Firmelor este în primul rând un eveniment social dedicat exclusiv angajaţilor companiilor şi mai apoi o competiţie sportivă, un altfel de Team Building. Angajaţii dar şi însoţitorii sunt invitaţi să se întreacă alergând sau pedalând la evenimentul organizat pe o distanţă de 5, respectiv 10 km pe un circuit determinat, pe străzile oraşului, nu au drept de participare sportivii de performanță. Prin sport promovăm: un mod de viaţă sănătos, spirit de echipă, responsabilitate colectivă, corectitudine și nu în ultimul rând fair play”, au explicat organizatorii.

Primii 11 sositi de la fiecare probă și categorie vor primi vouchere valorice oferite de catre Hervis Sports, în valoare de la 200 la 50 de lei.


Locul I de la fiecare probă si categorie primește și un abonament oferit de SmartFit Studio. De asemenea, primele trei firme cu cel mai mare numar de participanti finalisti, primele trei firme care acumuleaza puncte în urma primilor cinci participanti sositi la cele două probe, vor fi de asemenea premiate cu sute de lei.

crosul firmelor 1

La Crosul firmelor va fi organizată și o tombola, la cares e vor extrage 11 bileie, fiecare aducându-I câștigătorului câtev un voucher valoric în valoare de 50 de lei, la Hervis Sports.

Traseul probei de (1 tură): ora 10.00 – Stadion, dr. str. Arieş, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. A. Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Arieş, sosire Stadion.

Traseul probei de ciclism (2 ture): ora 10.30 – Stadion, dr. str. Arieş, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. A. Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Arieş, se continua spre Casa Tineretului, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. Aurel Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Arieş, sosire. Traseul are o lungime de cca 4,8km (1 tura).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.