O fetiță care a ajuns sub tramvai a scăpat ca prin minune...

O fetiță care a ajuns sub tramvai a scăpat ca prin minune cu viață. Ce s-a întâmplat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

O familie din Timișoara a trecut pe lângă o tragedie astăzi, după ce o fetiță în vârstă de doar 7 ani a scăpat aproape nevătămată după ce a ajuns sub roțile unui tramvai, pe bulevardul Cetății din Timișoara.

Trecătorii speriați au sunat imediat la 112, iar medicii i-au acordat fetiței primele îngrijiri chiar la locul incidentului.


Copilul care a ajuns între șine, sub tramvai, a fost rănit ușor, suferind mai multe zgârieturi, și a fost transportat la spital pentru verificări amănunțite. „Victima se afla angajată în trecerea străzii, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Vatmanul nu a acordat prioritate și a acroșat-o”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș. Pe numele vatmanului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un martor ocular al accidentului a vrut să intervină și să îi acorde fetiței primul ajutor, scoțând-o de sub tramvai, însă a fost oprit de un angajat RATT, care pretindea ca victima să rămână așa până la sosirea Ambulanței și Poliției. În cele din urmă, fata a fost extrasă de pe șine de un jandarm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.