Oana Vincu, fosta solistă a trupei Genius, povesteşte despre colaborarea cu Gabriel...

Oana Vincu, fosta solistă a trupei Genius, povesteşte despre colaborarea cu Gabriel Cotabiţă: „Ştiu că va fi bine“. Vezi piesa pe care au lansat-o împreună VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

oanaOana Vincu, fosta solistă a trupei Genius, care în anii ’90 a făcut furori în muzica dance autohtonă, s-a reapucat anul trecut de muzică, după 14 ani de pauză, prima ei piesă care a avut parte şi de un videoclip fiind un duet cu Gabriel Cotabiţă, „Patul gol“.

„Majoritatea copilăriei mele a fost trăită pe acorduri de muzică uşoară românească şi implicit şi pe piesele cântate de Gabi. Un duet cu artiştii preferaţi în copilărie, a fost una dintre dorinţele mele, cumva ascunse, deşi nu credeam că se va realiza vreodată. Într-o dimineaţă, pur şi simplu m-am trezit cu dorinţa asta, de a face o piesă cu Gabi. Piesa nu exista încă. Am pus mâna pe telefon şi l-am rugat pe Sorin Bocerean (fostul manager Genius), să-l întrebe pe Gabi dacă ar fi de acord să cânte cu mine. La câteva minute am primit în mail un număr de telefon, era numărul lui Gabi care aştepta să-l sun. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: sigur că facem! şi m-a şi certat un pic că nu am avut curajul să-l abordez direct, fiind prieteni pe Facebook. Gabi nu ştia că în momentul acela nu exista o piesă şi mi-a zis că aşteaptă demo. În momentul în care am închis telefonul, m-am şi apucat de scris.


L-am sunat pe Loris Negruţ şi împreună am făcut demo-ul piesei. I-a plăcut. Au mai durat ceva luni până am înregistrat finalul piesei. Gabriel Cotabiţă e un om şi un artist deosebit, care m-a primit în viaşa şi cariera lui cu braţele deschise, cu care m-am înţeles din prima secundă“, ne-a declarat Oana.

Gabriel Cotabiţă se află în stare foarte gravă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce vineri a suferit un stop cardio-respirator, la sala de sport a unui hotel. „Am aflat vestea de la mama, care mi-a trimis un articol. Nu mi-a venit să cred. Îmi doream să nu fie adevărat. Vorbisem cu el cam cu o lună înainte. Ne făcuserăm împreuna nşste planuri legate de muzică, iar eu trebuia să mă mut la Bucureşti, doar că planurile s-au dat un pic peste cap, din cauza unor probleme de sănătate cu care mă confrunt. Drumul lui Gabi nu se va opri aici, e un om puternic, un om inteligent, efervescent, plin de viaţă, molipsitor de optimist. Un om care ducea o viaţă foarte sănătoasă. Toate gândurile bune şi rugăciunile mele se îndreaptă către el în aceste zile. Ştiu că va fi bine. Trebuie să fie bine”, a adăugat Oana.

Pentru viitorul apropiat artista are câteva planuri, având deja câteva piese scrise. „Anul ăsta m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri. Melodii noi vor mai fi. Ele sunt scrise, există. Următorul pas e să se transforme în demo-uri“, a precizat Oana.

Fiica binecunoscutului interpret şi dirijor de muzică de folclor Ilie Vincu, Oana a păşit în lumina reflectoarelor în anii ’90, alături de Genius, o formaţie din care au mai făcut parte Cezar şi Ovidiu Hălmăgean, şi care a cunoscut un succes deosebit cu piesele „Oraşul trist”, „Macho Man”, „Îmi plânge inima” sau „Vara”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.