Operațiune în forță împotriva unei grupări care vindea droguri elevilor din Timișoara....

Operațiune în forță împotriva unei grupări care vindea droguri elevilor din Timișoara. Vezi cum a încercat să scape un traficant de probele incriminatoare FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1268336432">

suspect droguri traficant complex 1

Amplă operațiune a polițiștilor de la Crimă Organizată Timișoara în această dimineață, pentru anihilarea unei grupări specializate în traficul de droguri de risc și mare risc.

Cei de la Antidrog, împreună cu mascații din Serviciul de Acțiuni Speciale al Poliției Timiș și Jandarmerie au descins, în paralel, în 22 de locații, pentru a ridica suspecții care vor fi duși la audieri. Din monitorizarea efectuată în ultimele luni a reieșit faptul că membrii grupării aprovizionau piața locală atât cu canabis, etnobotanice, dar și cu droguri de mare risc – MDMA. Printre clienții grupării se aflau inclusiv elevi minori.

mascati traficanti complex bani 1

În timpul anchetei DIICOT Timișoara, investigatori sub acoperire au cumpărat în repetate rânduri droguri de la dealerii care aprovizionau consumatorii din zona Complexului Studențesc, dar și din zona centrală. Când polițiștii au descins la locuința unuia dintre suspecți, acesta nu a deschis ușa și a încercat să scape de bani. A fugit spre balcon și a aruncat pe geamul locuinței de la parter o pereche de pantaloni scurți. În buzunarele acestora, polițiștii au descoperit o mică avere: 7.000 de lei, 2.350 euro și 500 lire sterline. Ghinionul traficantului a fost că a fost observat de unul dintre luptătorii din trupele speciale, care au fost nevoiți să spargă ușa pentru a pătrunde în locuință. Ulterior, în timpul percheziției, oamenii legii au găsit și câteva zeci de grame de canabis.

Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

  1. Bai sunteți nebuni,”acțiune în forță ” și S-au găsit câte zeci de grame de cannabis! !!!!!!!!!
    O a tine de cacat made of crimă din Timișoara!
    Asta este valoarea lor G R Ă M U Ț E , când orașul este overloaded de droguri!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.