Peste o mie de timişoreni s-au distrat la petrecerea de promovare a...

Peste o mie de timişoreni s-au distrat la petrecerea de promovare a festivalului Electric Castle la Timişoara FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1981152996">

elecriccastle (45) [1024x768]Aproximativ 1.300 de timişoreni s-au distrat sâmbătă noaptea, în parcarea subterană de la Iulius Mall, unde a avut loc o nouă petrecere de promovare a festivalului Electric Castle.

Unul din invitaţii speciali ai nopţii a fost Krafty Kuts, cel mai popular DJ/producător de Party Breaks din lume, care de-a lungul anilor a primit numeroase premii pentru „Best Breaks DJ”, „Face of Breaks”, „Best International DJ” sau „Single of the Year”. Krafty Kuts a câştigat timp de trei ani la rând titlul de Best DJ la Breakspoll Awards.

Alături de el au mixat şi Fred V & Grafix. Fred Vahrman şi Josh Jackson s-au alăturat Hospital Records în 2011 şi fac valuri de atunci, cu apariţii regulate la BBC Radio 1Xtra şi mini mixuri la emisiunea lui Annie Mac. Petrecerea a fost animată și de seturi susţinute de Icicle, K-Lu vs Sauce şi Madliquid, iar la faţa locului a existat şi o zonă Silent Disco, unde petrecăreţii au dansat cu câşti pe urechi.

„Am avut parte de aproximativ 1.300 de oameni cărora le mulţumim pentru atmosfera creată. La toate promo party-urile noastre, primii 50 de oameni care au brăţară de la festival la mâna intră gratuit. Am considerat că acest lucru s-a împământenit în comunitatea Electric Castle şi ne asumăm că poate nu am comunicat destul de clar acest lucru la evenimentul de sâmbătă. Oricum feedback-ul general a fost extraordinar şi ne bucurăm că timişorenii au venit într-un număr atît de mare”, ne-a declarat Andi Vanca, PR-ul festivalului Electric Castle.

Foto: Jelmărean Vlad

3 COMENTARII

  1. n-au fost 1300 acolo – Electric Castle continua sa trateze Timisoara cu lipsa de respect, manipulator, cu cenzura, pumn in gura si complex de superioritate!
    in plus s-a vazut si foamea de bani – desi s-a promis intrare libera pentru cei cu bratara de la festival, doar 50 de persoane au beneficiat, desi nu s-a specificat ca promotia e limitata!
    si inca o intrebare – ce cauta un eveniment cu muzica de gen, la mall, sediul capitalismului consumist?
    pentru mine si prietenii mei Electric Castle nu sunt bineveniti in Timisoara, ramaneti la CJ, cine va vrea nu are decat sa va caute acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.