PNL Timiş, indecis cu privire la candidatul care să îi ia funcţia...

PNL Timiş, indecis cu privire la candidatul care să îi ia funcţia lui Titu Bojin la Consiliul Județean Timiș. Ce spune Robu despre vicepreşedintele Marian Vasile

0
DISTRIBUIȚI

pnl

Noi discuţii vizavi de împărțirea candidaturilor pentru alegerile din 2016 în noul PNL Timiș au apărut la finele acestei săptămâni. Vizat a fost actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Marian Vasile, despre care șeful PNL Timiș, Nicolae Robu a făcut câteva precizări.

Recent, Vasile și-a anunțat în presă intenția de a se ajunge pe lista de candidați ai PNL pentru președinția Consiliului Județean Timiș în anul 2016.


În acest sens, Robu a comentat că „noi nu discutăm încă subiectul acesta în partid. Nu există niciun candidat desemnat din partea PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţen. Acum ne concentrăm numai şi numai pe organizare internă, ştiţi bine că am ajuns la conduceri monocefale inclusiv şi la Lugoj, iar preocuparea noastră este încă să ne consolidăm ca partid. În toamnă vom începe o competiţie internă pentru candiaturi la preşedinte de consiliu judeţean, primar. Vom începe deja să inventariem candidaţi pentru Parlament. Nu există în PNL decât egalitate de şanse şi mai departe fiecare îşi valorifică şansele”.

Cât despre declarațiile făcute de Vasile pentru un site local, Robu a spus că „nu ar fi trebuit să vorbească despre subiect, dar din ceea ce am înțeles nu s-a nominalizat pe el drept candidat, ci doar și-a anunțat intenția de a candida”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.