Ponta, despre sancţionarea lui Nichita: Dacă sunt alte fapte decât corupţia, sunt...

Ponta, despre sancţionarea lui Nichita: Dacă sunt alte fapte decât corupţia, sunt alte responsabilităţi

0
DISTRIBUIȚI

victor-ponta-71_8e0ec03e5f

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat că se bucură că primarul din Iaşi, Gheorghe Nichita, este în libertate şi a precizat că Rezoluţia PSD privind sancţionarea pe linie de partid impune anumite responsabilităţi în caz de corupţie, pentru alte fapte existând alte tipuri de responsabilităţi.

„Nu cunosc detalii din caz şi nu vreau să le comentez.


Mă bucur doar că este în libertate şi, aşa cum am adoptat Rezoluţia la Consiliul Naţional, pentru fapte de corupţie orice persoană care deţine funcţii de conducere are o anumită responsabilitate. Justiţia se va pronunţa dacă este vorba de fapte de corupţie. Dacă este vorba de altfel de fapte, există alte tipuri de responsabilităţi”, a spus Ponta, aflat în Qatar.

Sâmbătă, Ponta a afirmat, la B1 TV, că Rezoluţia PSD privind retragerea funcţiei de partid pentru o persoană aflată în atenţia justiţiei se aplică în toate cazurile, adăugând însă că nu ştia că poate fi dispusă arestarea preventivă pentru „spionarea unei iubite”.

„Cu siguranţă, Rezoluţia se aplică la absolut oricine. Se pune doar problema, în general, dacă şi pentru ce fapte arestăm preventiv oamenii. Eu nu ştiu despre ce e vorba în dosar, dar, după spionarea unei iubite, nu ştiam că pentru asta eşti arestat preventiv. Ca să nu spionezi o altă iubită sau de ce ?”, a afirmat Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.