Ponta, despre stenograme: PNL-iştii au o tradiţie veche de a se împrieteni...

Ponta, despre stenograme: PNL-iştii au o tradiţie veche de a se împrieteni până trec puntea

1
DISTRIBUIȚI

victor-ponta-71_8e0ec03e5f

Liberalii au o tradiţie veche de a se împrieteni până trec puntea, a comentat liderul PSD, premierul Victor Ponta, stenogramele care prezintă conţinutul unor discuţii între lideri ai vechiului PNL legate de partenerii de opoziţie, adăugând că la acest moment nu există o alternativă la guvernare.

Sincer, nu cred că e o surpriză pentru cineva, PNL-iştii au o tradiţie veche de a se împrieteni până trec puntea, dar e problema lor până la urmă. Ceea ce mi-e foarte clar este că, în acest moment, nu există o alternativă la guvernare şi noi trebuie să asigurăm actul de guvernare cât mai bine până în 2016″, a spus Ponta.

Stenograme ale unor discuţii între lideri ai vechiului PNL, care au avut loc la Bistriţia şi în care sunt exprimate critici la adresa partenerilor din fostul PDL, au fost publicate la sfârşitul săptămânii de stiripesurse.ro.

„Noi fără PD nu câştigam preşedintele.


Ne-am ţinut de nas şi am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deştept, chiar dacă în Bistriţa e puţin altfel. Un lucru deştept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară, în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Preşedinţie al partidului şi ei ne-au dat sediul, locaţia în care să funcţionăm. Gândiţi-vă că avem 28 de judeţe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obţine. Eu vă spun că le-am dat şi iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!. (râsete) – Cu toate că nu prea e corect! (spune cineva din sală – n.r.) Nu e corect deloc, dar n-am nicio reţinere. Nu-i corect, dar dacă mâine ai prim-ministrul poţi face ce vrei şi ai tot. Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Să fie foarte clar! A fost şi va fi al nostru. Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân şi nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu’ şi cu lacu’… Îmi fac un bine dacă pleacă… Nu o să plece, nu-s proşti. O să convieţuim cu ei. Liderii lor o să dispară rând pe rând !”, spune în discuţii, conform sursei citate, prim-vicepreşedintele PNL TeodTeodor Atanasiu

La discuţiile redate în stenograme au participat şi co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, precum şi secretarul general al PNL Marian Petrache.

„Pe mine mă interesează, în principiu, să am eu fostul PNL puternic aici (n.r.: la Bistriţa). Nu ştiu dacă iute… Nu trebuie să vă spun în cuvinte. Sper să înţelegeţi care e mesajul meu. Sunt sigură că vi l-au spus şi colegii mei. Voi trebuie să fiţi puternici, candidaţii din fostul PNL vreau să fie şi aşa mai departe. Da ?”, ar fi declarat, la rândul ei, Alina Gorghiu.

1 COMENTARIU

  1. au invatat de la tine, plagiatus srl! si tu te-ai folosit de PNL ca sa resapezi imaginea psd=vechia nomenclatura, formand USL, apoi i-ai aruncat la cosul de gunoi! asa ca ciocul mic, plagiatus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.