Premiu pentru cei mai buni absolvenți ai Facultății de Economie din Timișoara:...

Premiu pentru cei mai buni absolvenți ai Facultății de Economie din Timișoara: un loc de muncă. Cine le-a făcut această surpriză

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Cei mai valoroși studenți economiști de la Universitatea de Vest din Timișoara au avut parte de o surpriză în cadrul ceremoniei de absolvire. Astfel, patru absolvenți ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor au fost anunțați că au fost selectați pentru a lucra în cadrul unei mari companii care oferă servicii de audit, consultanță fiscală și consultanță pentru afaceri.


Cei patru absolvenți au obținut unele dintre cele mai bune rezultate academice, fiind selectați în parteneriat cu profesorii.

Aflat deja la a cincea ediție, programul „JumpStart to Trusted Business Advisor” se adresează absolvenților facultăților cu profil economic și de afaceri din principalele universități din țară. Programul se desfășoară în parteneriat cu universitățile, oferind absolvenților cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a-și începe cariera în domeniul în care au învățat și de a beneficia de instruire și îndrumare pentru dezvoltarea cunoștințelor și abilităților necesare unui consultant de excepție.

„Parteneriatul pe care Universitatea îl are cu mediul privat își arată rezultatele și prin astfel de programe menite a asigura integrarea pe piața muncii, cât mai rapid, a absolvenților noștri. Ne-am angajat într-un proces de realizare a unor conexiuni puternice cu actorii principali de pe piața muncii, astfel că avem numeroși studenți angrenați în stagii de internship, practică, în companii de renume. La terminarea studiilor, șansele lor de angajare sunt mai mari având deja experiență de lucru”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.