Prima REACŢIE a lui Ionesie Ghiorghioni la acuzaţiile DNA aduse şefului său...

Prima REACŢIE a lui Ionesie Ghiorghioni la acuzaţiile DNA aduse şefului său Sorin Frunzăverde în dosarul voturi pentru Iohannis UPDATE 2 Gestul nepotului după decizia CAT VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

ionesie ghiorghioni catuse dna

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, contestațiile la deciziile Tribunalului Timiș în dosarul DNA în care vicepreședintele Consiliului Județean Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat pentru trafic de influență, iar nepotul său, Cosmin Ghiorghioni, este cercetat în libertate pentru complicitate la trafic de influență. Omul de încredere a lui Sorin Frunzăverde a fost prins, în flagrant, în biroul său, în timp ce primea 20.000 lei şpagă, banii fiind o tranşă din ce reprezenta 10% din valoarea contractelor date firmei denunţătorului, anterior primind şi alte sume de bani.

La ieșirea din sala de judecată, Ghiorghioni a declarat că acuzațiile aduse de DNA șefului său Sorin Frunzăverde că a făcut presiuni asupra primarilor din județ ca să adune cât mai multe voturi lui Klaus Iohannis sunt „ilare.


Cum să faci campanie altfel? Unii au dat bani şi eu sunt de vină. Niciodată nu mă consider vinovat. E ceva ilar”. Referindu-se la discuţiile telefonice cu primarii PSD în care le cerea să tragă mai puţin pentru Victor Ponta şi îi avertiza că vin bugetele pentru 2015 şi 2016, Ionesie Ghiorghioni a susţinut că ” normal. Eram prim-vicepreşedinte al partidului, trebuia să-mi capitalizez electoratul, să ştiu pe ce contez. Cum să faci campanie?” Cât despre apelativul ” tata-bun”, vicepreşedintele CJ Caraş Severin a explicat, cu ochii aproape-n lacrimi, că se referea la ” relaţia bună pe care o am, o aveam cu ei”.

Instanţa a rămas în pronunţare în legătură cu contestaţiile la arestarea preventivă. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara a respins contestația făcută de Ghiorghioni, dar a admis-o pe cea a DNA. Instanța a hotărât arestarea preventivă nepotului vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Cosmin Ghiorghioni, acesta urmând să fie încarcerat în arestul Poliției Timiș.

UPDATE 2 Cosmin Ghiorgioni s-a predat la sediul IPJ Timiş. după ce a aflat de decizia CAT, fiind acum în arest.

3 COMENTARII

  1. Declaratia lui Gheorghioni cum ca unii au dat bani in campanie, oare ce vrea sa spuna? cine sunt cei care au dat bani in campanie si au cumparat voturile, cine sunt cei care si/au cumparat locurile in Parlament, in consiliile locale, pentru functiile de primari? Dca cercetarea se va exinde vor fi mari surprize!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.