Primăria Timişoara a dat în judecată PSD Timiş. Vezi ce se cere...

Primăria Timişoara a dat în judecată PSD Timiş. Vezi ce se cere la judecătorie şi cum se contrazice edilul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

proces pmt - psd

Sediul PSD Timiș devine cel mai fierbinte subiect în plan local. Vineri în plenul Consiliului Local Timișoara, consilierul local Petrică Folică anunța că PSD Timiș nu și-a plătit chiria pentru sediul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din anul 2013, acumulând nu mai puțin de 44.527 lei, adică chiria neplătită cumulată (32.337,45 lei) şi majorările conform contractului (12.190,43 lei). Imediat după PSD Timiș a susținut că între primarul Nicolae Robu și aleșii locali ai PSD au existat discuții privind neplata chiriei pentru ca sumele de banii investiți de partid în noul sediul să fie astfel amortizate. Edilul șef a negat vehement că ar fi purtat astfel de discuții, însă pesediștii au rămas la varianta lor. Mai mult, lucrurile au luat o nouă turnură astăzi după ce edilul șef Nicolae Robu a dat asigurări că nu va evacua PSD Timiș din sediu, explicând că PNL nu are astfel de metode, dar că dacă situația ar fi fost inversă este sigur că se trezea în stradă.

Curios este faptul că pe site-ul Judecătoriei Timișoara există un proces deschis de muncipalitatea timișoreană împotriva PSD, proces despre care primarul pare să nu aibă idee și prin care se dorește rezilierea contracului de închiriere dintre cele două părți.


Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „noi nu am primit din partea Judecătoriei Timişoara nicio notificare cum că am fi fost daţi în judecată. Apare pe site-ul instanţei cum că a fost demarată o acțiune, la reclamant apărând primarul Municipiului Timişoara. Că domnul primar are sau nu cunoştinţă, contează mai puţin. Cert este că noi, în cazul în care vom pierde acest proces, trebuie să ne recuperăm investiţia. Trebuie să găsim o cale să recuperăm investiţia. Suntem daţi în judecată, la rândul nostru noi trebuie să ne recuperăm investiţia făcută într-o clădire a Municipiului Timişoara. Cum vom recupera această investiţie rămâne de văzut”.”.

Consilierul local Petrică Folică susține că habar nu avea de proces și că intuiția a fost cea care l-a făcut să verifice. „Nu am de unde să știu, eu am venit la o comisie și mi-a venit o idee să îl întreb pe Bogdan de la Juridic cât plătesc ei chirie și el mi-a sus că nu se știe și atunci am luat toate birourile la rând.(…) PSD e un partid important care are guvern, președinte de CJT, prefect, dar care mă fură, ce încredere mai am eu în ăsta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.