Primarul Nicolae Robu, ATAC la parlamentarii liberali care vor să scoată supermarketurile...

Primarul Nicolae Robu, ATAC la parlamentarii liberali care vor să scoată supermarketurile din oraşe. Cum se laudă cu realizări care nu îi aparţin

4
DISTRIBUIȚI

robu dna

Plecat în Maroc, într-o deplasare în interes de serviciu, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a considerat necesar să-și manifeste revolta, pe Facebook, la adresa inițiativei mai multor parlamentari de a muta supermarketurile la distanțe de 5 kilometri de orașe.

„Aflu cu stupoare că niște parlamentari – și, culmea: cică liberali! – vor să închidă supermarketurile sâmbăta după-amiaza și duminica toată ziua și, în plus, să le interzică existența pe raza orașelor și chiar si în afara acestora, până la 5 km. (…) Oameni buni, opriți-vă! Cum vă permiteți voi să stabiliți în locul meu de unde și când să-mi fac cumpărăturile?! Mă împiedică cineva acum, să refuz oferta supermarketurilor și să cumpăr de la buticul din cartier sau din piață – chipurile de la producătorii agro-alimentari autohtoni!? Ba chiar fac asta, de câte ori consider că este mai convenabil pentru mine așa – multicriterial privind lucrurile -, după cum adesea nu fac, pentru că, din nou multicriterial privind lucrurile, îmi convine mai mult să recurg la supermarket.


Chiar nu e limpede, după atâtea experiențe istorice triste de dirijism, că numai competiția liberă, legea cererii și ofertei, pot așeza lucrurile corect?”, transmite Robu. Acesta nu piede nici ocazia de a se lăuda cu realizările sale, mai exact cu proiectul de reabilitare a Pieței Iosefin demarat pe vremea primarulu Gheorghe Ciuhandu.

„Producătorii agro-alimentari autohtoni trebuie protejați nu prin înlăturarea concurenților lor, ci prin construirea de piețe agro-alimentare moderne, civilizate, atractive și pentru ei și pentru cumpărători, plasate la îndemână acestora și cu suficiente locuri, respectiv prin spulberarea celebrelor mafii jegmanitoare. Asta am făcut eu la Timișoara -vezi Piața Iosefin și, în curând, Piața Badea Cârțan- și voi continuă să fac în toate cartierele!” , a mai transmis Robu.

Vă reamintim că recent Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Robu suma de 11.379 lei plus TVA, adică 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3.200 de euro. Momentan telefonul edilului a fost transferat pe compania RETIM, cea care, de altfel, i-a pus a dispoziție și o maşină de serviciu, de lux, în valorea de circa 50.000 de euro.

4 COMENTARII

  1. Robu nu este nebun Stie el ce face. Se foloseste de dreptul cetateanului de a decide de unde isi face cumparaturile si face tam-tam pentru a iesi in evidenta. O manifestare populista de doi bani.
    Oamenii ar putea cumpara produse de calitate daca taxele, impozitele cit utilitatile de la Retim nu ar fi asa mari ca sa-i plateasca iesirile lui Robu.
    Un bolnav care doi ani a fost internat in spital nu a beneficiat de utilitatile Retimului insa a fost obligat sa plateasca facturile ca sa aiba Retimul de unde sa ii cumpere masina si telefon lui Robu.
    Robu nu vrea sa inteleaga ca el se afla in slujba cetateanului si nu cetateanul in slujba lui. Manifestarea lui Robu demonstreaza ca el se crede buricul pamantului Dar nu este.
    Robulet nu ai nimc sub freza.

  2. Av.Carmen Obirsanu …….Despre ce a facut Ciuhandu in orasul asta nu te-am auzit vorbind niciodata !!!
    …de deplasarile lui si a oamenilor lui din aceea perioada……acu hop si tu ai deschis pliscul!!!!….de realizarile lui Robu nu spui nimic?!…..sau cum se aude prin tirg vorbind ai alte interese personale…..ca pe tine in cur te doare de orasul Timisoara…..te intereseaza numai de tirtanul tau gras sa fie umflat cu de toate..Ciuhandu a vindut ORASUL LA TIGANI SI NU ERAI ASA DE ATENTA LA CE FACE ,ACU TE-AI GASIT SI TU SA COMENTEZI…Marsh la porci!!!! Masina nu este a lui Robu ,el o foloseste numai,vitelusa!

  3. Acum comentez pentru ca acum savirseste Robu faptele
    L-am comentat pe Ciuhandu si inainte cind a validat HCL prin care renunta la cai de atac pentru casele revendicate de terte persoane, case care au ajuns la tigani pentru fondurile pubile acordate societatii lui Iancu pentru disparitia a 1 miliard lei acordate societatii comerciale maghiare pentru implementarea Telpark pentru obligarea cetatenilor sa isi doneze proprietati pentru construirea de strazi
    Pentru faptele savirsite de fosta echipa am sesizat de acum 5 ani DNA
    Care este problema?
    Desfunda-ti urechile si deschide ochii si mai ales daca intelegi sa vorbesti asa de urit macar da-ti numele. Sau te numesti Robulica????
    In urma cu 1 an Robu se lauda ca ar fi inceput un demers pentru obligarea unei familii de tigani care au construit fara autorizatie sa plateasca niste despagubiri. I-am zis atunci ca maninca bors pentru ca sentinta prin care tiganii erau sanctionati era veche de peste 12 ani si era prescris dreptul la exectare silita.Ia intrebati-l a putut sa puna in executare sentinta aia veche? De ce nu spune ca a fost o minciuna folosita pentru a pacali timisorenii? Daca Robu era cinstit si de buna credinta verifica daca nu cumva prietenul lui Cojocari a tinut in sertar sentinta aceea pentru a-i proteja pe tigani.Nu a facut nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.