Primarul Nicolae Robu pleacă în Maroc. Vezi MOTIVAȚIA pentru vizita exotică pe...

Primarul Nicolae Robu pleacă în Maroc. Vezi MOTIVAȚIA pentru vizita exotică pe bani publici

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu rhodos

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pleacă din nou în străinătate. După ce a avut parte de vacanţe luxoase în locaţii precum Dubai sau Ibiza, edilul timişorean va pleca mâine spre Maroc de data acesta în interes de serviciu.

Edilul-şef a declarat pentru presa locală că „plec într-o vizită oficială în cadrul relaţiilor pe care Timişoara le are cu oraşul Fes din Maroc.


Este o vizită pe care am promis-o de doi ani şi mereu am amânat-o pentru că am fost ocupat şi nu am putut să o onorez. Am discutat şi astăzi cu doamna ambasadoare a Marocului la Bucureşti şi am confirmat că de data acesta chiar mă duc. Evident că trebuie să cultivăm şi relaţiile internaţionale, Timişoara este un oraş de cinci stele conectat la lume şi trebuie făcut un efort şi pentru păstrarea şi extinderea acestor relaţii”. Primarul la reveni în urbea de pe Bega dumincă.

Vă reamintim că recent PRESSALEERT.ro a dezvăluit că ultimul concediu petrecut de primarul Timişoarei în Dubai a însemnat achitarea de către municipalitate a unei facturi enorme pentru apelurile telefonice în roaming şi pentru traficul de date de pe telefonul mobil de serviciu al liberalului Nicolae Robu. Liberalul a fost plecat o săptămână alături de familie şi de colegul său nelipsit de concedii, vicepreşedintele PNL Timiş, Dumitru Dinulescu, patronul firmei Dinu Instal SRL, abonată la contractele cu fonduri publice, iar la întoarcere a anunţat că a fost inspirat de suporturile de flori pe care le-a văzut în Emiratele Arabe Unite. Conform informaţiilor şi probelor deţinute de PRESSALERT.ro, Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Robu suma de 11.379 lei plus TVA, adică 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3200 de euro. Când PRESSALERT.ro a solicitat, în baza Legii 544/2001, informații despre valoarea facturilor plătite din bani publici, abonamentul lui Nicolae Robu a fost mutat de la Primăria Timișoara la societatea Retim, unde municipalitatea deține jumătate din acțiuni.

2 COMENTARII

  1. ceva vizita prin romania? de ce? pentru ca ar putea sa invete cum au reabilitat zonele istorice cei din alba iulia, sibiu, cluj, turda (da, chiar si turda).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.