Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că e și… nu prea e PERSECUTAT...

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că e și… nu prea e PERSECUTAT de clanul Cârpaci. Ce explicații are

0
DISTRIBUIȚI

robu despre vizita dna la primarie01_resize

O intervenție telefonică la un post național de televiziune a fost factorul care l-a convins pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, că e persecutat de clanul Cârpaci. „Am fost întrebat dacă asupra mea s-au făcut presiuni de către clanuri. Am spus clar nu, nu îndrăzneşte nimeni să pună presiune asupra mea. Sunt un tip care nu se lasă intimidat că sunt agil și am capacitate de reacţie. În momentul în care răspundeaam mi-am dat seama că se întâmplă un lucru către mine pe care eu l-am tratat cu indiferenţă.


Din partea clanului Cârpaci am avut plângere penală pentru că nu i-am dat autorizaţie de construcţie pentru o clădire de pe Loga. Nu le-am dat nu pentru că îi cheamă Cârpaci, ci pentrtu că şeful Direcţie de Urbanism, Sorin Ciurariu, şi cei care s-au ocupat au spus că nu putem da Certificatul de urbanism pentru că e un proces în derulare pentru un apartament din acea clădire în care tot un Cârpaci e proprietar. Ulterior, când acel proces s-a încheiat, am emis Certificatul de urbanism şi cu toate că procesul s-a clasat şi procurorul a conchis că nu e cazul începerii urmăririi penale, clanul Cârpaci vine şi atacă o rezoluţie a procurorului”, a spus Robu.

Edilul a conchis că deși nu a luat în seamă asta până acum, s-ar putea ca astfel să se facă presiuni asupra lui. „Dacă mă gândesc acum având în vedere că mi s-a adresat această întrebare, eu cred că asta este o formă de presiune, de intimidare că te tot agasăm cu lucruri de genul acesta până te intimidăm. Prea am neglijat lucrurile acestea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.