Proprietarii RUINELOR de lângă fosta Poliţie Rutieră, amendaţi de Poliţia Locală. Cât...

Proprietarii RUINELOR de lângă fosta Poliţie Rutieră, amendaţi de Poliţia Locală. Cât au scos de buzunar pentru neglijenţă

0
DISTRIBUIȚI

masina politia locala timisoara

Într-o declaraţie legată de noul Cod Fiscal, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, atenţiona că ar fi necesar ca municipalităţile să poată aplica sancţiuni de cinci ori mai mari decât cele care se aplică acum proprietarilor care lasă clădiri sau terenuri în paragină.

Un exemplu oferit spre ilustrare a fost clădirea situată în vecinătatea fostului sediul al Poliţiei Rutiere, de pe strada Circumvalaţiunii.


Practic aflată în paragină, clădirea a ajuns un adăpost pentru oamenii străzii şi câini vagabonzi, iar situaţia este cu atât mai deranjantă cu cât ruina este situată în vecinătatea centrului Incuboxx, spaţiu care a costat nu mai puţin de 19 milioane de lei. Cu toate că oamenii legii au aplicat amenzi, situaţia nu pare că se va schimba în curând.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au aplicat societății AGI-RRE ZEUS SRL Bucuresti doar în ultimele două luni de zile două sancțiuni contravenționale conform OG 195/2005 privind protecția mediului, în valoare de 25.000 lei fiecare, ambele achitate, pentru neîntreţinerea terenului de pe str. Circumvalaţiunii nr. 4. De asemenea, societatea Continental Hotels București, care deține un teren în aceeași locație, a fost sancționată în urmă cu o lună cu 2.500 lei, conform HCL 371/2007 modificată, pentru nesalubrizarea zonei care îi aparține, sancțiune de asemenea plătită, iar în termenul acordat fiind igienizată și zona”, a informat Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. Vă reamintim că recent 20% din spaţiul Incuboxx, aflat în apropiere, a fost ocupat de zece firme, care au accesat oferta Primăriei Timişoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.