PROTEST Mai puțin de 50 de oameni manifestează în Piața Victoriei împotriva...

PROTEST Mai puțin de 50 de oameni manifestează în Piața Victoriei împotriva tăierilor ilegale de copaci. Cum au fentat INTERDICȚIA impusă de Robu

1
DISTRIBUIȚI

protest padure

Mobilizare slabă azi în centrul Timișoarei la protestul împotriva tăierilor ilegale de copaci. Doar aproximativ 50 de oameni s-au strâns în piața Victoriei să protesteze pașnic în cadrul a ceea ce ei numesc manifestare artistică. La fel ca și data trecută, nemulțumiții au venit îmbrăcați în tricouri verzi și cu pancarte pe care sunt trecute mesaje precum: „Ne fură natura”, „Padurere!”, „Revolution”. De departe cei mai colorați protestatari sunt un nemulțumit care a venit îmbrăcat cu un costum întruchipând „moartea” și care are în mână o coasă și altul care are un prezervativ inscripționat „Guvernul”. Până acum nu au existat discuții în contradictoriu cu jandarmii și nici scandări. Din ceea ce s-a stabilit pe Facebook, aceștia ar urma să se deplaseze spre prefectură.

Deși în număr mic, oamenii au ales să vină la protest împotriva avertismentelor primarului Robu care a spus că Piața Victoriei este interzisă pentru acest gen de manifestări. Acesta a spus că speră ca toţi cei care taie copaci să fie pedepsiţi şi nu premiaţi că au crescut suprafaţa arabilă a ţării. Întrebat de ce nu a autorizat protestatarii care au dorit să iasă în Piaţa Victoriei, pentru a scanda împotriva tăierilor ilegale de copaci, Robu a spus că „eu sunt un tip corect, echidistant, nu dau aprobare nici pentru PNL să facă acţiuni în Piaţa Victoriei într-un weekend când sunt acţiuni fie ale primăriei, fie ale cetăţenilor. Nu este normal ca un astfel de protest să se desfăşoare în faţa Palatului Administrativ unde funcţionează şi instituţia care reprezintă guvernul în teritoriu? Eu cred că mesajul acesta este adresat guvernului.


De ce trebuie să se comunice acest mesaj din Piaţa Victoriei unde trecătorii ar trebui să se bucure de petrecerea timpului liber?”, a spus edilul.

1 COMENTARIU

  1. Daca se dadeau mici gratis si cate vreo 3 beti pe langa ei, plus vreun concert de manele, ceva, se bulucea lumea… asa, de, oameni obositi de ascultat manele si ragait bere si de tras injuraturi dupa fiecare ragait!Ne meritam soarta! Isi rade in „barba” pontaurul si tata socru de prostia noastra!
    Da de unde nu-i… (minte, c-a adormit… si creierul s-a slefuit de atatea manele si bere…) nici Dumnezeu nu cere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.