Protestatarii anti-Ponta de la Timişoara l-au acuzat că a lăsat străinii să...

Protestatarii anti-Ponta de la Timişoara l-au acuzat că a lăsat străinii să deschidă fabrici în România. Vezi ce au cerut Guvernului VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

 

protest antiponta 1

Mobilizare redusă astăzi în faţa Prefecturii Timiş, unde aproximativ 40 de timişoreni s-au strâns să protesteze pentru schimbarea guvernului Ponta. În mare parte discursurile mobilizatoare au fost rostite de doi vorbitori. „Suntem un grup de cetățeni care au decis că România merită ce este mai bun, ce este mai bine. Timișoara este decisă să reseteze România”, s-a anunţat la debutul protestului.
Mesajele pline de revoltă au fost rostite cu ajutorul unei stații de amplificare. Deși la fața locului au fost aproape la fel de mulți jurnaliști ca și protestari mesajele au fost transmise ca reprezetând revolta tuturor cetățenilor din Timișoara. Beniamin Lup a condamnat vehement excursiile lui Victor Ponta. „După alegeri Ponta a plecat în Dubai și a băut o șampanie care a costat cât trei pensii a unei bătrâne din Timișoara”, s-a spus de la microfon.
Evaziunea fiscală care a crescut la 29% din 2013, eșecul privatizării marilor companii de stat au fost doar câteva din argumentele care i-au determinat pe cei prezenți să țipe „jos guvernul mincinos”. „Ponta, ai omenirea să îți dai demisia”, a strigat Beniamin Lup de la microfon.

Atmosfera a fost destinsă de un protestatar care a anunțat că „de la dictatură încoace numai curve și lichele și-au lins buzele de dulceața țării mele”. Alt nemulțumit a anunțat că „ministrul Justiției a trimis ANAF-ul pe urmele buticarilor”. Din repertoriu nu au lipsit nici atacurile la adresa prefectului Eugen Dogariu, despre care nemulțumiții au spus că este „absent de la datorie”.

„Domnule Ponta, de ce ați permis străinilor să deschidă fabrici în România?” a întrebat, nervos, unul dintre protestatari, care l-a mai acuzat de faptul că „aţi vândut ţara străinilor”.Nemulțumiții au cerut Guvernului să deschidă fabrici „pentru că vrem să muncim în țară, nu în străinătate.” După ce au acuzat Executivul condus de social- democrat de faptul că „a închis spitale, a închis şcoli”, demonstranţii au cerut demisia guvernului.


Deşi au avut autorizaţie trei ore, protestatarii au plecat după circa o oră anunând că nu vor renunţa.




6 COMENTARII

  1. Cine-i pune pe astia sa faca astfel de mitinguri.sa ne aducem aminte de MRU,Udrea Basescu si a lui familie………,eu nu am vazut politicieni aparati de ponta dimpotriva politicieni bagati la „Beciu domnesc”. Boc a luat din salari ,Ponta a dat banii inapoi . asa ca nu mai latrati pe acii degeaba ca numai prostii spuneti,nu vedeti ca nu va mai asculta nimeni. :)))

    • sa moara mata sau tu (daca saraca a murit mai de mult) sunteti macatori de kkt a lui base platiti la greu inca din banii care au fost furati de la noi cetatenii cinstiti! SIKTIR si tie si la toata gasca basista !

  2. @ toni: esti mai prost decat prevede codul fiscal….daca Bota scria ca au participat 50 000 de timisoreni cred ca-l laudai…nu-i asa p(r)ostac basist ce esti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.