Razie de amploare în Timiş. Şoferi amendaţi, hoţi prinşi, amenzi de zeci...

Razie de amploare în Timiş. Şoferi amendaţi, hoţi prinşi, amenzi de zeci de mii de lei

0
DISTRIBUIȚI

razii-constanta

Razie de amploare noaptea trecută in Timişoara şi în judeţul Timiş. Peste 40 de poliţişti de la Rutieră dar şi oameni ai legii de la secţii au participat la o razie menită să îi identifice pe şoferii care încalcă legea. Controalele au început la ora 21.00 în Timişoara şi au continuat după miezul nopţii în judeţ.


Până la 5 dimineaţa, poliţiştii au controlat 1017 vehicule și au întocmit 12 dosare penale șoferilor depistați conducând autovehicule neînmatriculate, fără permise de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant și o infracțiune de furt calificat. Trei hoţi de fier vechi au fost prinşi şi reţinuţi pentru 24 de ore. Şoferul era băut, fără permis iar maşina neînmatriculată. Au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 20.500 de lei.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 13 permise de conducere, 12 dintre acestea fiind pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.