Robu, lovit de ŞOVINISM LOCAL: „Sunt în oraș un număr de cetățeni,...

Robu, lovit de ŞOVINISM LOCAL: „Sunt în oraș un număr de cetățeni, unii veniți pe aici, unii netimișoreni, care sunt un pericol public”

20
DISTRIBUIȚI

robu-urla-microfon-cltCeartă în plenul Consiliului Local Timișoara pe tema proiectului care prevede asigurarea pazei Sălii Polivalente de către Poliția Locală. După ce consilierul PSD Dan Idolu a atenţionat că nu e normal ca poliţia locală să păzească toate obiectivele din urbea de pe Bega, primarul Nicolae Robu a replicat că „nu e vorba de a dubla plățile, ci de a dubla paza pentru că firmele au obligația să păzească obiectivul. Problema este că ne confruntăm în municipiul Timișoara cu un număr mare de indivizi care fac foarte mult rău interesului public și cetățeanului privat”. Robu a explicat că este absolut necesar ca anumite obiective importante cum ar fi Centrul de Competență în domeniul Automotive să aibă o pază suplimentară pe lângă cea asigurată de firme.

„La Michelangelo au fost distruse jardiniere, presupun că e vorba de tineri care vin seara din cluburi sub anumite influențe. (…) Nici într-un caz nu se pune problema ca paza locală să nu fie asigurată de firmele care au șantrierul.(…) Sunt în oraș un număr de cetățeni, unii veniți pe aici, unii netimișoreni care sunt un pericol public și vrem să descurajăm astfel de indivizi făcând simțită prezența poliției în zonele sensibile”, a mai spus edilul. Consilierul local PSD Dan Idolu a contestat necesitatea unei astfel de delegări și a spus că „foarte bun discursul domnului primar, dar generalist. Ce ar fi să trimitem poliția locală pe toate șantierele care sunt deschise. Trebuie păzite obiectivele, nu sunt de acord cu domnul primar că e un oraș așa apocaliptic.


Mă plimb și seara și ziua și nu m-a atacat nimeni. Discutând cu oamenii de la consiliile de cartiere, îmi spun oamenii că nu sunt polițiști în zonă. Ei stau ascunși la Michelagelo. Ce o să facem când lucrăm la iluminatul public zece ani, stăm să păzim cabluruile?”

Primarul a replicat că jardinierele de pe podul Michelangelo au fost distruse de șapte ori din plăcerea de a vandaliza. Nervos că Idolu a insistat pe tema pazei de la Michelangelo, Robu a țipat la pesedist că a distrus Aeroportul Timișoara. Directorul Poliției Locale, Dorel Cojan, a spus că proiectul scris de Direcța Clădiri și Terenuri și că paza a opt obiective este asigurată cu guarzi. Consilierul local PLR, Nistor Geană, a spus că „cer domnului primar să își ceară scuze pentru atitudinea pe care o are față de anumiți consilieri, în viitor dacă se va mai întâmpla acest lucru, voi cere ca aceste atitudini să fie judecate de consiliul local. Vă spun sincer că în ultimul timp nu există decât jigniri la adresa unor consilieri locali”. Robu a replicat că „nu veți găsi vreun student jignit de mine și nu este cazul să-mi cer scuze față de nimeni, lupt pentru interesele Timișoarei și timișorenilor și sunt asupru cu cei care se poziționează împotriva intereselor Timișoarei și timișorenilor”.
Consilierul local PNL Ciprian Jichici a spus pe un ton ridicat că „primarul nu este invitat, primarul participă la ședințele de consiliul local cu statut de invitat, iar această sugestie prostească că la nivel de consilu local ar trebui să judecăm această atitudine și să interzicem prezența primarului arată că cine vorbește acest lucru habar nu are de legea după care se află în această încăpere”. Proiectul a trecut cu precizarea că întreaga zonă va fi sub paza Poliţiei Locale Timişoara în mod gratuit.

20 COMENTARII

 1. Doamna Alina: daca dumneata ai fi din Timisoara si ar veni un card de olteni nespalati sa rupa florile si sa parcheze masimile pe trotuar si sa faca scandal in toate locurile si toate situatiile, cred ca nu ai mai comenta, ca prin urmare, iti recomand cu caldura sa mergi inapoi in tziganie la tine in Targu-jiu, Severin, Olt, Dolj, etc si sa iti porcaiesti primarul cum vrei.

  In alta ordine de idei: BRAVO Domnule primar Robu, sunteti primul edil posesor de coloana vertebrala, care are curajul sa puna degetul pe buboi si sa arate clar care este aceasta infectie generalizata prezenta pe corpul Timisoarei si a judetului Timis: OLTENII sunt adevarata infectie, care trebuie starpita, scursori sociale care nu fac altceva decat sa traga in jos un oras mare, frumos si curat cum este Timisoara

  BRAVO domnule primar ROBU, va voi vota si la urmatoarele alegeri !!!

  • Sunt în oraș un număr de cetățeni, unii veniți pe aici, unii netimișoreni care sunt un pericol public”
   Bine ca nu mi-ai fost profesor.
   Bine ca nu te-am votat.
   Lae, tu esti pericol public.
   Ma asteptam sa ai creier.
   Tot umbli prin lume.
   Nu ramai cu nimic?
   Tu unde te-ai nascut?
   Principatul Bocsig este este un cartier din Timisoara?

 2. Inclusiv persoana pe numele ei loredana codrut nu are nici o legatura cu orasul Timisoara in afara de faptul ca arunca cu laturi in acest oras prin articolele din pressalert.ro

 3. Până una-alta, ce-ar fi ca și mijloacele de transport în comun să fie păzite de Poliția Locală, nu doar minunatele jadriniere de pe pod?!

 4. Exact asa s-au simtit si nemtii cand am invadat germania cu obiceiurile noastre si credetima ca aia nu stiau din ce zona a romaniei suntem, asa ca asteptativa timisoreni ca in 15 ani banatull va devenii o colonie a Olteniei si o amintire frumoasa a ce a fost odata.
  Ar trebuii sa ne vindem casele tiganilor si sa emigram 🙁

 5. Sunt în oraș un număr de cetățeni, unii veniți pe aici, unii netimișoreni care sunt un pericol public”
  Bine ca nu mi-ai fost profesor.
  Bine ca nu te-am votat.
  Lae, tu esti pericol public.
  Ma asteptam sa ai creier.
  Tot umbli prin lume.
  Nu ramai cu nimic?
  Tu unde te-ai nascut?
  Principatul Bocsig este un cartier din Timisoara ?

 6. Sunt în oraș un număr de cetățeni, unii veniți pe aici, unii netimișoreni care sunt un pericol public”
  Bine ca nu mi-ai fost profesor.
  Bine ca nu te-am votat.
  Lae, tu esti pericol public.
  Ma asteptam sa ai creier.
  Tot umbli prin lume.
  Nu ramai cu nimic?
  Tu unde te-ai nascut?
  Principatul Bocsig este un cartier din Timisoara?

 7. Printre putinele dati cand primatul…aaa..primarul nostru spune cu subiect si predicat, un adevar!
  Oltenilor,oare de ce doar VOI iesiti in fata ca paduchii tot timpul?
  In mai multe randuri,niste idioti au aruncat in Bega jardinierele de pe pod.Au fost prinsi.Ghiciti ce?Erau toti olteni.Vinituri.
  Orasul e plin de masini de MH.I-ati vazut cum circula/parcheaza? Ati vazut proasta din Traian care a blocat cu Peugeotul de Mh tramvaiele?Dar idiotul care a facut acelasi lucru in acelasi loc?Era cu numar de GJ.
  Nu va reproseaza nimeni ca sunteti necivilizati si cu comportament de mahala.Va reprosam ca nu va cizelati aici,si nu invatati,ci va incapatanati sa fiti tot prostii care ati aterizat aici, si dupa 10 ani.

  • Sa inteleg ca-ti plac tiganii din Banat cu turnuletele lor?
   Sa inteleg ca esti lipsit de educatie?
   Sa inteleg ca daca ai avea nevoie de sange nu ai primi de la gorjeni, mehedinteni?
   Daca ai face dializa n-ai primi un rinichi de la o”” vinitura”?
   Voi sunteti votantii javrelor care ne conduc.
   Aveti ‘sonc”‘ in loc de creier.
   Prin postarea ta (de valoare zero) te-ai autodenuntat.
   Esti sovin.Esti periculos.
   Intelegi termenul?i
   Mi-e mila de voi ingamfatilor!

 8. pt „banateanul”: inainte de a denigra pe altii citeste despre „Colonizarea Timişoarei cu prostituatele, bandiţii şi criminalii din Viena. Istoria Banatului de care nu vrea să ştie nimeni”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.