Şeful CJT, Titu Bojin, despre ratarea proiectelor cu finanţare europeană: „Nu am...

Şeful CJT, Titu Bojin, despre ratarea proiectelor cu finanţare europeană: „Nu am pierdut niciun ban, pentru că banii nu s-au alocat”

0
DISTRIBUIȚI

bojin si patriarhu04_resize

La finele săptămânii trecute, liberalul Marian Vasile, încă vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, anunţa că din cauza incompetenţei s-au pierdut proiecte europene în valoare de 50 de milioane de lei.
„Am spus mai demult că se va pierde finanțarea pentru centrul intermodal. Acest lucru s-a întâmplat. S-au pierdut apoi banii pentru proiectul de reabilitare a Muzeului Banatului și urmează să se întâmple același lucru pentru al treilea proiect semnat, și anume parcul de energii alternative de la Covaci”, Marian Vasile. La debutul acestei săptămâni, şeful CJT, Titu Bojin a declarat că „nu am pierdut niciun ban, pentru că banii nu s-au alocat.


Au fost proiecte care au fost avizate şi care urmau să îşi ducă până la capăt traiectoria. Unele dintre ele aţi văzut că am fost obligaţi datorită condiţiillor neprevăzute, spre exemplu Muzeul Banatului, la care am renunţat pentru că era păcat să ne ducem pe un proiect care nu putea să satisfacă, de asemenea centrul militar zonal la care am renunţat pentru că proiectul era departe de a putea fi realizat de noi şi desigur am preferat ca aceşti bani să fie dirijaţi, desigur nu am pierdut niciun leu faţă de ce aveam înainte, banii au fost dirijaţi către Spitalul Judeţean unde ştiţi că este o valoare extraordinar de mare, valoarea unui spital, dacă ne gândim bine la cele 12 milioane de euro, infrastructura şi aparatura care se bagă acolo şi ce se va face”.

Cât despre noile proiecte cu finanţare europeană, Bojin a spus că „sper ca de data aceasta să nu mai avem pobleme din acest punct de vedere, să fim pregătiţi şi proiectele să le susţinem din punct de vedere tehnic a ceea ce se cere şi să fie totul foarte clar şi corect fiindcă nici eu nici colegii care sunt alături de mine nu putem cere să fie aprobate proiecte care au deficienţe, care nu sunt în regulă sau care nu respectă regulile pe care trebuie să le respecte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.