Ben-Oni Ardelean, mesaj pentru corupţi, la PRESSALERT LIVE: „Stop joc, părăsiți scena...

Ben-Oni Ardelean, mesaj pentru corupţi, la PRESSALERT LIVE: „Stop joc, părăsiți scena politică dacă nu vreți să vă schimbați” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

ben oni ardelean la pressalert live (3)

Senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, este de părere că România trebuie curăţată de urgenţă de toţi oamenii politici corupţi, pentru a performa, dar şi pentru a fi luată în serios pe plan internaţional.

Invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, acesta a declarat că „România are nevoie să scape de această etichetă de țară coruptă. Trebuie să ducă o luptă foarte dură să eradicheze corupția, ăsta este un lucru normal și mă bucur că se întâmplă”. Amintind de perioada comunismului, Ardelean a mai comentat că „mulți politicieni care sunt cu state vehi în politică nu știu să funcționeze altfel.


Foarte mulți dintre aceștia primesc un semnal foarte puternic: stop joc, prăsiți scena politică dacă nu vreți să vă schimbați. (…) Se pare că au fost foarte multe dosare care au fost ținute ascunse voit. Este și o problemă a unor procurori care au ținut anumite dosare. Este incorect acuma să dai vina numai pe alții. (…) Când toate structurile care trebuiau să vegheze la această corectitudine trebuiau să își facă treaba. Ce am făcut noi dinainte de revoluție? am învățat să fentăm legea. (…) Oamenii sunt foarte obișnuiți că lucrurile sunt făcute ca până acum, că ani de zile nu a contat ce știi, ci pe cine știi. Din punctul meu de vedere, eu cred că dacă vrei să te menții în politică, dacă vrei să dai dovadă de integritate, respecți mai întâi legea, dar trebuie să faci lucruri care sunt morale, etice”.

Cu toate că România este în plin proces de eradicare a corupţiei, senatorul, membru în Comisia de Politică externă, spune că „România este acum pe agenda internațională foarte mult. Nu are sens să discutăm despre ce se întâmplă în Ungaria, Transnistria, Republica Moldova. România este o insulă de securitate, unde toți cei care doresc securitate personală o găsesc. De asta ţara noastră trebuie să se întărească, România trebuie să își asigure rolul de lider. Avem nevoie de dotări, de personal pregătit”. Liberalul a mai spus şi că a fost înfiinţată o comisie unde membri din toate partidele muncesc cot la cot pentru a elabora o strategie de politică externă eficientă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.