Senatorul Ardelean a refuzat cu încăpăţânare să comenteze deconturile de mii de...

Senatorul Ardelean a refuzat cu încăpăţânare să comenteze deconturile de mii de euro ale primarului Nicolae Robu pentru telefonul de serviciu. Ce spune despre deplasările sale în străinătate VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ben oni ardelean senator

Eschive de zile mari realizate de senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, în această seară în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. Întrebat în legătură cu facturile de mii de euro decontate de Nicolae Robu din bani publici, pentru serviciile de roaming de care a beneficiat în concediile sale exotice, Ardelean a declarat că „eu nu am avut niciodată o factură mai mare de 12 milioane (n.r. – lei vechi) când facturile erau foare mari. De atunci au fost reduse. Umblu mult în lume, dar sunt foarte atent”.

După ce a fost întrebat dacă i se pare normal ca o astfel de sumă să fie decontată din bani publici, Ardelean a spus că „eu am văzut deconturi pe ministere absolut aberante, să nu uităm de deconturo pe creme, pe mașini, pe protocol.


(…) Eu ceea ce ce știu este că fiecare demnitar are dreptul la o anumită sumă, un anumit cunatum pe diverse chestiuni. Vreau să vă dau exemplul meu personal, nici nu am luat telefonul de Senat, în condițiile în care îmi plătesc din buzunar facturile și nu decontez nimic. Uitați-vă pe deplasările mele. Anul trecut am avut trei deplasări externe care au fost absolut obligatorii, care a trebuit să le fac pentru Senat. Restul le-am suportat eu”.

Atenționat că nu a răspuns la întrebare, senatorul a completat că „eu cred că aici există anumite baremuri în care se pot efectua deconturile. Mai mult decât atat nu știu ce să vă spun, că nu sunt ordonator de credite”. Cât despre bunăvoința de care dă dovadă plătindu-și din propriul buzunar majoritatea deplasărilor în străinătate, senatorul a spus că a fost crescut de mic să fie de folos comunității și să facă acte caritabile. „Fac lucrul respectiv cu strângere de inimă, nu mă obligă nimeni să plătesc aceste deplasări, dar știu că pot să fac asta, mă bucur să fac asta, chiar dacă renunț la concedii sau la alte lucruri personale”, a spus Ben-Oni Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.