ȘOCANT Bărbat snopit în bătaie și abandonat într-o baltă de sânge din...

ȘOCANT Bărbat snopit în bătaie și abandonat într-o baltă de sânge din cauza GELOZIEI, în scara unui bloc din Timișoara. Cum s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI

WP_20150515_20_16_39_Pro

Scene de groză vineri seara, în scara unui bloc de pe Calea Șagului. Un bărbat de 29 de ani a fost bătut crunt de doi indivizi care o însoțeau pe fosta concubină. Tânărul i-a dat un telefon fostei prietene, cu care a trăit 10 ani, cerându-i să vină la apartamentul acestuia, de unde să ia câteva lucruri și niște poze. Femeia a venit la fosta locuință însoțită de actualul iubit și prietenul acestuia. Se pare că pozele din trecut nu au fost pe placul femeii și astfel a izbucnit scandalul. După un schimb dur de replici, cei doi bărbați au început să-l lovească pe celălalt cu pumnii și picioarele. După ce l-au lăsat pe tânăr într-o baltă de sânge, femeia și agresorii s-au făcut nevăzuți. Victima a reușit să sune la 112. O vecină l-a găsit pe bărbat în scara blocului și i-a acordat primele îngrijiri. La fața locului au ajuns un echipaj de la Secția 3 de Poliție și unul SMURD.


Tânărul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi agresori sunt acum căutați de polițiști, unul dintre aceștia fiind recunoscut de victimă. Aceștia vor fi cercetați pentru loviri sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.