ȘOCANT Un olandez, sfâșiat de un câine maidanez, în timp ce se...

ȘOCANT Un olandez, sfâșiat de un câine maidanez, în timp ce se plimba pe străzile Aradului. Ce spun medicii

7
DISTRIBUIȚI

caine-fetita-spital

Un cetăţean olandez aflat în vizită în Arad a fost muşcat de un câine pe străzile orașului. Bărbatul are 62 de ani şi a fost băgat în operaţie în cursul dimineţii de luni, scrie


Bărbatul are 62 de ani şi a fost băgat în operaţie în cursul dimineţii de luni. Citeste mai mult: adev.ro/nntlxd" target="_blank">adevarul.ro
.

Conform medicilor arădeni, contactați de sursa citată,bărbatul este în stare stabilă. ”Pacientul a venit la spital cu plăgi produse prin muşcături de câine. A fost suspus unei intervenţii chirurgicale şi este în stare stabilă”, a declarat directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener pentru adevarul.ro. Acesta mai spune că olandezul nu a putut deocamdată comunica cu medicii, întrucât nu vorbeşte engeza, ci doar olandeza. Olandezul are răni pe tot corpul, produse în urma unor muşcători de câine. Cea mai gravă rană este la un picior, motiv pentru care a şi fost operat. Se presupune că victima a fost atacată pe stradă, pentru că a ajuns fără însoţitori la spital.

7 COMENTARII

  1. Fratilor ce asteptati ? Stati ca niste slavi in case vostre si va asteptati moartea !! Iesi fratilor in strada si protestati pentru eutanasierea maidanezilor si nu mai stati ca niste sclavi ! Eu nu pot sa-i omor pe toti , puterea este in voi salvati-va singuri . Romania un popor de sclavi si ferma de maidanezi .

  2. Fratilor ce asteptati ? Stati ca niste slavi in case vostre si va asteptati moartea !! Iesi fratilor in strada si protestati pentru eutanasierea maidanezilor si nu mai stati ca niste sclavi ! Eu nu pot sa-i omor pe toti , puterea este in voi !!!!!!!!!!!!

  3. Cine ești tu, căcat fătat de curva de mă-ta, să îndemni la omorât câini?! Cine xxzda mă-tii îți dă dreptul să scrii pe Internet, paranoic degenerat ce ești. Unde e poliția, plătită din banii noștri, când tu umbli liber și scrii căcaturile care îți trec prin mintea ta de prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.