Soția și părinții lui Valentin Costea, UCIS cu sânge rece de un...

Soția și părinții lui Valentin Costea, UCIS cu sânge rece de un angajat pentru droguri, vor daune materiale. Ce solicitări au

0
DISTRIBUIȚI

valentin costea

La două luni de la incidentul care a dus la moartea omului de afaceri arădean Valentin Costea, văduva și părinţii lui s-au constituit în parte civilă în dosarul în care agresorul Dan Hodiş este judecat pentru omor.

Potrivit Tribunalului Arad, Florin Costea, Mariana Domnica Costea şi Diana Mariş Costea au formulat pretenţii materiale din partea inculpatului Dan Hodiş.


Dosarul se află în faza de cameră preliminară, judecătorii analizează solicitările, urmând ca la şedinţa din 18 mai să se stabilească dacă aceste pretenții vor fi aprobate. Hodiș este în arest preventive.

Valentin Costea, nepotul de soră al episcopului Lucian Mic de la Caransebeș, s-a stins din viață la mijlocul lunii martie, la Spitalul Județean din Timișoara. Kidu’, cum era cunoscut de prieteni, 34 de ani, deținea un atelier auto în Zona Industrială UTA din Arad. Pe 5 martie, a fost găsit inconștient, într-o baltă de sânge, încuiat în atelier, lovit în cap cu o rangă de fier. Agresorul, Dan Hodiș, era un angajat al său, consumator de droguri, după cum avea să recunoască în fața polițiștilor. ”Am avut multe datorii, copii pe cap. I-am cerut bani de mai multe ori, dar mi-a fost ruşine să-i mai cer tot timpul“, a spus Dan Dorel Hodiș, când a fost audiat.

Costea a pierdut în urma atacului 2 litri de sânge, ceea ce i-a fost fatal. A ajuns la spital în coma de gradul IV și nu a mai putut fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.