Studenții timișoreni pot face practică plătită la sediul Guvernului României. Cum se...

Studenții timișoreni pot face practică plătită la sediul Guvernului României. Cum se pot înscrie și ce burse lunare primesc

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Studenții timișoreni curioși să afle cum își petrec guvernanții o zi la birou sau cum este să lucrezi în Guvern sunt așteptați să se înscrie în primul program de internship plătit din istoria Executivului.


Programul a fost lansat de Guvernul României și se adresează studenților și tinerilor absolvenți cu vârsta de până la 25 de ani.

În cele două ediții precedente, peste 180 de tineri au avut oportunitatea de a se alătura pentru două luni Executivului, lucrând atât în sediul central al Guvernului, cât și în toate ministerele. În acest an, alți 300 de studenți și tineri absolvenți au posibilitatea să facă parte din administrația centrală, în 77 de instituții centrale, inclusiv la Palatul Victoria, timp de două luni. Tinerii sunt încurajați să se înscrie în program ca să-și „valideze reuşitele academice, să capete experienţă practică şi chiar să contribuie la eficientizarea aparatului administrativ prin aportul lor de idei, iniţiative şi cunoştinţe actualizate”.

Ca o noutate față de anii anteriori, tinerii admiși vor beneficia și de o bursă lunară de 450 de lei, menită să contribuie la costurile de acomodare. Înscrierile se fac online AICI! Termenul limită pentru transmiterea candidaturilor este 31 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.