Sute de timișorence elegante, în haine moderne sau îmbrăcate în costume populare...

Sute de timișorence elegante, în haine moderne sau îmbrăcate în costume populare și ie, au pedalat la „Cochete pe biciclete” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1149145991">

cochete pe biciclete coperta

Aproximativ 500 de timișorence îmbrăcate cât mai elegant, însoțite de admiratorii lor sau de copii, au pedalat, astăzi, pe străzile Timișoarei în cadrul unei noi ediții a evenimentului „Cochete pe biciclete”. Participantele la pedalare nu au uitat să-și împodobească coșul bicicletei cu buchețele de flori, iar unele dintre acestea și-au pus în cap coronițe din flori. Mai mult, nu puține au fost timișorencele care s-au decis să pedaleze îmbrăcate în ie sau chiar în costume populare din Banat.

Așa au făcut și Adriana Fanea și nepoata sa, care au venit îmbrăcate în două costume autentice. „Am venit în costum popular la «Cochete pe biciclete» pentru că am vrut să demonstrăm că poți să fi cochetă îmbrăcată la fel cum erau și bunicile noastre acum 70 de ani. Acesta este chiar un costum autentic, cusut manual de bunica mea. Este pentru prima dată când particip la pedalare și am considerat că, deși bicicleta e ungurească, coșul nemțesc – sufletul este românesc. Cred că putem fi cochete pe biciclete și la modul tradițional, însă opinci n-am avut”, a glumit timișoreanca Adriana Fanea.

cochete pe biciclete

Participanții la „Cochete pe biciclete” și-au dat întâlnire, la ora 10.00, în parcarea Timco de pe strada Circumvalațiunii, de unde au pornit, la ora 11.00, la plimbare pe străzile orașului, până în Parcul Poporului. Înainte de a se da startul, cele mai cochete bicicliste au fost premiate de reprezentanții „Verde pentru biciclete” și de partenerii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.