Tânăr de 25 de ani, prins după ce a furat o casetă...

Tânăr de 25 de ani, prins după ce a furat o casetă cu bijuterii din aur și 300 de lei din locuința unei femei de 74 de ani

0
DISTRIBUIȚI

bijuterii aur

Un tânăr de 25 de ani din Vulcan a fost reținut de polițiști pentru furt calificat după ce, ajutat de doi complici, a intrat în locuința unei femei de 74 de ani din Hunedoara sub pretextul că deratizează apartamentul și au furat o casetă cu bijuterii din aur și 300 de lei.

“După patru zile de la momentul deratizării femeia a constatat că îi lipseşte suma de 300 lei, precum şi o casetă cu mai multe bijuterii din aur.


În urma investigaţiilor, precum şi a percheziţiilor domiciliare efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă 25 de ani, din municipiul Vulcan, suspectat de comiterea faptei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, și urmează să fie prezentat Judecătoriei Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi identificarea celorlalţi autori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.